JEG SKIFTER EFTERNAVN TIL…


Hello darlings! Jaaaaa… it’s happening! Big changes! Jeg har besluttet mig for at skifte mit efternavn til Mortens from this moment. De opmærksomme af jer har opdaget, at jeg nu hedder noget andet på min private Facebook og på min Instagram. Vi er stadig forlovet og er ikke blevet gift endnu, men vi regner med at det sker på et tidspunkt i dette år – det kræver liiiige en del mere planlægning end vi har haft tid til. Men efternavnet bliver ændret nu, det har jeg altså besluttet mig for!

IRINA BABENKO   →  IRINA OLSEN

Og snart Mrs. Olsen – loooooooove it, yaaaas! Jeg har ikke noget med Ukraine at gøre mere efterhånden og kommer nok aldrig til at besøge noget dernede igen, så jeg har simpelthen valgt at skrotte det helt af flere personlige årsager. Kan huske at min far bad mig om at skifte efternavn allerede efter mine første TV-optrædener, da han synes, at det var pinligt at de kunne genkende det på hans arbejde på hospitalet. Tror han skammede sig lidt over mig, så måske burde jeg allerede have skrottet hans efternavn dengang, Jeg har bl.a. brug for ikke at føle mig splittet mere på en måde og det er der måske ikke alle der forstår, men det er sådan at jeg vil have det skal være og det føles rigtigt. Allessia har også Mortens efternavn kun, og det er sådan det bliver. Jeg er meget glad for det efternavn og føler mig helt dansk nu, haha!

bloglovin

14 Kommentarer

 • Svar Nu hedder Irina ikke længere Babenko - Kendte.dk

  […] Navneskiftet har til dels noget at gøre med, at Irina ønsker at tage afstand fra sin ukrainske baggrund. Hun skriver på sin blog: […]

 • Svar Mira

  Hej Irina, kæmpe tillykke med dit nye efternavn…
  Jeg har også boet i Danmark i 25 år og synes at det er synd at folk prøver at blive en dansker ved at skifte navn eller efternavn. Desværre er der mange som skammer sig over hvor de stammer fra og anset hvor meget de prøver så kan de aldrig blive andet.
  Så længe ens forældre ikke er danskere og man ikke stammer fra Danmark, så er man ikke en dansker….for det er ikke noget man bare kan blive.

 • Svar Sanne

  Hej Irina,

  Tillykke med dit “nye” navn.

  Et hurtigt spørgsmål da jeg står i præcis samme situation. Min kæreste og jeg har en lille datter der bærer min kærestes efternavn. Vi skal giftes til sommer, og jeg vil gerne have det samme navn som dem. Jeg har virkelig overvejet at gøre det inden brylluppet men er nu blevet i tvivl. Lyder det ikke mega dumt når præsten spørger om:’Vil du xxx Larsen tage xxx Larsen’? Eller er det bare mig? Hvad tænker du?

  Elsker at følge din blog.

  Hilsen
  Sanne

 • Svar mona

  Lav lige en video med hvordan du laver de læber der – så flotte !!! (:

 • Svar Ida

  Tillykke med det nye efterfavn! Jeg synes det er så smukt at have et anderledes navn, og især dit er flot. Men har du lyst til at tage afstand fra Ukraine, er det selvfølgelig forståeligt.

 • Svar Om mariam

  tillykke med det. Men personligt ville jeg aldrig selv gøre det. Et efternavn siger meget om hvor man stammer fra. Min nationalitet er min stolthed, som ingen kan tage fra mig. Det blev mit hjemland tilgengæld pga. Krig.

 • Svar Melissa

  Du er så åben angående dit liv på din blog. Fortsæt med det! :)
  Tænkte om jeg kunne stille dig et spørgsmål. Nu når i oprindeligt kommer fra Ukraine. Havde din far så forventet, at du fandt en mand fra det samme land? Havde han noget imod, at du fandt en dansker? :)

  Kærlig hilsen Melissa(muslimsk pige som selv valgte en dansker) hehe

 • Svar Trine Jensen

  Kære Irina Olsen. :-) syntes virkelig at det er fedt at du vælger at skifte navn, man skal altid følge sit hjerte og gøre hvad man selv føler er rigtigt. :-) jeg faldt over din video med counturing hvilket mærke er det fra? .. :-) er det også nyx? .. :-)

 • Svar Ditte

  Synes ellers dit navn var så flot 🙁 Men du skal selvfølgelig gøre det som du synes føles mest rigtigt 👍🏼

 • Svar Victoria

  Jeg kan godt forstå hvad du mener og jeg synes det er et stort skridt. Tillykke med det ☺

  PS. Er også fra Østeuropa 😀

 • Svar Kamilla

  Du er så pisse sej og lige ud af posen!! Derfor elsker jeg at læse din blog☺️

  • Svar irinathediva

   Takker <3

 • Svar Miaamalie Olsen

  tillykke og velkommen i “olsen-banden” 😀 Haha.
  Olsen er også et rigtig godt efternavn <3

  • Svar irinathediva

   haha, jo tak 😀

Efterlad din kommentar

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet