SHOPPING TIP: 20% RABATKODE TIL NELLY IDAG

ALLESSIAS FØRSTE FASTELAVN I VUGGESTUEN…!

  


Allessias mariehønekostume + flere billeder er i indlægget her: HER

Godmorgen…. eller ja, vi har været semi-vågne siden kl. 07, men jeg føler stadig ikke at jeg er helt vågen. That kind of day! Allessia og jeg var i puttehumør i morges og havde begge svært ved at komme op, hehe. Det er også bare alt for hyggeligt at putte sammen med hende om morgenen, imens vi ser “Alfons Åberg” på Netflix. Morten og jeg skulle ud og spise brunch sammen og koordinere resten af ugen, så vi tog begge i vuggestuen med hende i morges. Da vi trådte ind, bemærker jeg straks, at alle render rundt i fastelavnskostumer, og mor her har selvfølgelig glemt det fuldstændig. Vi havde endda hendes mariehøne-outfit klar jo! Heldigvis er der ikke langt hjem, så jeg løb lige tilbage efter den, hehe. De så bare så cute ud allesammen, da de sad rundt om bordet og var klædt ud og jeg fik lige et par billeder af hende, inden vi gik.

bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING TIP: 20% RABATKODE TIL NELLY IDAG