VORES ÅRSDAG PÅ TYLÖSAND SPA HOTEL ♡

KOSTUMER TIL VORES FØRSTE FASTELAVN…!

ANNONCE I SAMARBEJDE MED KOSTUMELANDET

God aften søde læsere! Seeeeee….. vi har anskaffet os kostumer fra Kostumelandet.dk til den kommende fastelavnsfest. Det kommer vi til at holde fra nu af og jeg tænker endda, at bage noget, heh. Eller nej, det ender nok med at jeg køber fastelavnsbollerne.

MARIEHØNEKOSTUME: Hihihi, jeg synes jo, at Allessia er cute i alt. Men hun er ekstra cute som mariehøne! De holder fastelavn i hendes vuggestue, men kun for de større børn, så jeg tror at vi i år bare er klædt ud herhjemme. Jeg kunne så meget forestille mig hende som Peter Plys først, men så så jeg denne her and it was perfect!


img_8644.jpeg

 

 


BAYWATCH-KOSTUME: Jeg var simpelthen nødt til at eje denne Baywatch outfit, som indeholder kort jakke, badedragt i god stretch og oppustelig lifeboard. Jeg har ønsket mig dte i alt for lang tid og jeg er så stor Baywatch fan altså! Jeg har set ALT hvad der har med Baywatch  at gøre. Får helt nostalgi nu. Er der andre der har dem på samme måde derude, heh? Et billede af kostumen bagfra kan man se på min Insta. Jeg kommer nok kun til at bruge den derhjemme, men man kan snildt bruge den outside med bukser eller leggings udover eller med hudtonede strømpebukser indenunder.


img_8648.jpeg


bloglovin

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES ÅRSDAG PÅ TYLÖSAND SPA HOTEL ♡