LIBERO TOUCH: VIND 2 MÅNEDERS FORBRUG AF ALLESSIAS YNDLINGSBLEER

JEG LAVER BRYSTTESTEN FRA KINA – UNDERBOOB CHALLENGE!

Hello there…! For lidt tid siden lavede jeg brysttesten på min Instagram… eller jeg prøvede at lave den, på billedet øverst her! Som mange understregede, så skulle kuglepennen under the boob, men det andet virkede bare mere ligetil jo! Jeg bruger faktisk makeupbørsten i stedet, for det var lidt mere MIG, hah! Jeg prøvede mig frem med en piskeris til at starte med, for lige at være mere housewife, men den var for stor! Obviously!Jeg fandt ud af det til sidst, at den bare lige skulle ind under the boob, som billedet forneden demonstrerer! Har I andre prøvet det…? Endelig kan jeg være med på et af de sjove IG challenges tænkte jeg. Og nej… mine bryster er ikke plastik, jeg har bare spist noget ikke-økologisk da jeg var yngre tror jeg. #underboobchallenge skulle eftersigende være for at bevise, om man er “real woman” og kan gøre det… hvilket jo er komplet bullshit, but was fun to try!bloglovin

   

Skriv en kommentar

 • Sarah

  Hej Irina, kommentaren her er meget off-topic. Men jeg er gået i gang med at se serien Gossip Girl, og jeg er blevet helt forelsket i rollen Georgina Sparks makeup og jeg kan simpelthen ikke regne ud, hvordan hun har lagt den. Du er jo så god til at lægge makeup, så jeg tænkte om du måske ville lave en tutorial?
  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Hej Sarah

   Jeg husker det godt fra serien, har set den 10 gange igennem i hvert fald og stilen og makeuppen i serien er fantastisk 🙂

   Georginas makeup er faktisk nem at efterligne. Du bruger en sort (eller brun) kohl liner, dvs. den skal være blød at arbejde med, varm den evt. op ved at holde tæt på et glattejern. Du tegner streg på øverste øjenlåg og waterline (nederste) og lidt under ved vipperne. Dernest skal du bruge en lille børste eller en smudgebørste til at tvære det lidt ud. Jeg plejer at bruge en mørkebrun øjenskygge ovenpå, for at “låse farven” fast. Til sidst tager du en mørkebrun øjenskygge og påfører øjenlåget, hvor du blender det godt ud. Mascara on top and thats it 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Tusind tak – går straks igang med at øve mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIBERO TOUCH: VIND 2 MÅNEDERS FORBRUG AF ALLESSIAS YNDLINGSBLEER