BILLEDER: VORES FØRSTE JUL MED ALLESSIA

INSIDE GOODIEBOX: “BY CHRI CHRI” DECEMBER 2015

Hey Beauties! Så er det tid til unpacking af en ny og super lækker Goodiebox! Denne gang er det by Chri Chri med fine udvalgte produkter. Har I fået de samme ting og hvad er jeres favoritter denne gang? Jeg er meget glad for de valgte produkter, og er især glad for, at Estelle & Thild er med denne gang. Men fordi, at jeg allerede kender til den, så glæder jeg mig til at afprøve Tromborg lip gloss kittet og håber, at der kommer flere Tromborg produkter fremover…

g

Estelle & Thild Biocleanse Multi-Action Facial Toner: Det her økologiske mærke kender jeg rigtig godt og har også nævnt for jer en del gange. Jeg opdagede det, da jeg var gravid og brugte en hel del af de efterhånden anerkendte produkter, som jeg så er fortsat med efterfølgende, da de amazing og min hud altid reagerer godt på dem. Denne serie dufter skønt, og jeg har også de resterende renseprodukter der hører med, som tilføjer vitaminer, fugt og aktive enzymer til huden.

Wella System Professionals Luxe Oil Reconstructive Elixir: Jeg er bare glad for al den hårolie, som jeg kan komme til. Mit hår elsker det og har brug for det! Havde ikke prøvet denne her fra Wellas salonlinje før, men har brugt det lidt min tørre spidser natten over faktisk, med gode resultater. Man bruger den egentlig efter føntørring eller i vådt hår og indeholder mandelolie, jojobaolie og arganolie, dvs. all the good stuff til tørt og skadet hår.

Tromborg Lip Gloss Combination #Seduce: Full size Lip Gloss Kittet her, var jeg ret overrasket over, da den er lidt pricy – 230kr. Super lækkert at få den med, da jeg har prøvet meget få Tromborg produkter, som ofte bliver rost i bladene. Det danske makeup brand har mixet 4 fine brunlige og lyserøde farver i denne palette. Dem må jeg lige lege med i den kommende tid og teste. Jeg er nu mere til de matte farver for tiden må jeg indrømme.

Petite Affaire Navy Hairband: Jeg elsker denne her! Just love it! Det går så hurtigt med at få den på, da der er en ståltråd i, hvilket jeg til at starte med synes var mærkeligt. Dog efter at have prøvet den første gang, var det jo det smarteste nogensinde. Så jeg kører mor-looket med knold og denne her rundt om herhjemme i disse dage.

Hari Tea Choco Chai & Sweet Chai: En skøn lille bonus, og jeg synes at det gerne må være te hver gang. Jeg har allerede drukket min økologiske Hari Te og den med chokoladen var lækker, for jeg er vild med chocolate everything.

The Body Shop Frosted Plum Body Butter: Okay, denne her duffer virkelig godt. Det er en af nyhederne i body butter-serien og er en limited edition. Jeg har ikke prøvet den endnu, men tror at den er super lækker efter et langt varmt bad.

(ABONNER PÅ DIN EGEN MÅNEDLIGE GOODIEBOX HER)

Ikke-navngivet-1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLEDER: VORES FØRSTE JUL MED ALLESSIA