BLACK FRIDAY OPVARMNING: OP TIL 60% RABAT PÅ ASOS!

GOODIEBOX INDHOLD NOV. 2015: “GET READY WITH GOODIEBOX”

Hey Beauties! Månedens Goodiebox er her og denne er for november 2015, som kom i en fin rød boks med 7 produkter i. En lækker festlig box med glitter til øjnene og glød til kroppen, hvilket er meget passende op til the Holidays. Der er kun et produkt, som jeg i forvejen havde, men resten fik jeg hurtigt testet og I kan læse mere under billedet…

BESTIL DIN EGEN GOODIEBOX HER: GOODIEBOX.DK


goodiebox


1. Rapunzel Of Sweden | Super Elastik: Havde ikke set disse før, men de skulle være gode til tykt hår, som eks. mit og som kan fjernes uden at hive hårtotterne med. I kender det godt, AV! Dem fik jeg så prøvet og de holder virkelig. For nogle er de måske ligegyldige, men for mig er de awesome.

2. Marsk | Mineral EyeshadowHar aldrig hørt om det australske mærke før, men prøver gerne nyt makeup jo. 100% naturlig mineralsk øjenskygge og produktet her kan bruges vådt eller tøtr og man forslår at blende denne med andre farver, da den er blød at arbejde med. Ikke testet på dyr.

3. Lernberger & Stafsing | Dryclean Spray Black: Der er efterhånden mange tørshampooer på markedet, dog ikke alle som man kan bruge på mørkt hår. Det kan man med denne og den giver volumen oveni. Har en behagelig duft og har faktisk vundet en Danish Beauty Award tidligere.

4. Mesauda Milano | Shine FlexUltra glossy neglelak, som tørrer super hurtigt efter påføring. Har en glas/keramisk effekt og produktet er ikke testet på dyr, samt indeholder ikke toxic ingredienser. Farven lilla er jeg dog ikke så vild med.

5. Youth Lab | CC Complete Creme Spf 30: En correcting cream med spf, ja tak! Den skulle tilpasse sig hudtonen, da den har lidt dækkeevne og generelt fremhæve hudens glød. Desuden også paraben-fri og non comodogenic.

6. DM Skincare | Pure 24 Gold Shimmer Body SouffléDenne har jeg faktisk i den helt store krukke, da jeg bruger den til photoshoots eller når jeg bar hud på arme og ben. En lækker økologisk og fugtgivende kropscreme med vitaminer, der efterlader en gylden glød.

7. Organic Pharmacy | The Organic Pharmacy Peppermint Wash: En super god vaskegel på 100 ml. Den er god til, hvis man hurtig skal forfriskes i ansigtet. 

6. Tic Tac: BONUS!

?? Irina

bloglovin

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY OPVARMNING: OP TIL 60% RABAT PÅ ASOS!