LIBERO TOUCH: HVORDAN VÆLGER MAN DEN BEDSTE BLE TIL SIN BABY?

BEAUTY PR MESSE 2015: MØDET MED MINE LÆSERE

Godaften darlings (og snart godnat I know)… Jeg sidder oppe og laver lister på alt hvad vi mangler at købe til barnedåben, men ville lige sige tak til alle jer der kom til Beauty PR Messen 2015 i mandags. Det var super dejligt at møde mine læsere, hvilket jeg ikke så ofte får muligheden for, så det var jo skønt. Håber, at I kunne bruge de råd, som I fik og at I nyder jeres nye produkter, som I fik købt ved standende – det var jo lækre brands, der var samlet.

Jeg havde min Club L Bodycon kjole på den dag (HER), som også kan fås i plus size HER

(Billeder: Mathilde Boe & BeautyPR)

xx Irina

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIBERO TOUCH: HVORDAN VÆLGER MAN DEN BEDSTE BLE TIL SIN BABY?