ER VI KVINDER VIRKELIG SELV UDE OM VOLDTÆGT...?!

STJÆL STILEN: KHLOE KARDASHIAN + NELLY PARTY KJOLER

Hey Beauties! Der er the cutest stuff online hos Nelly at the moment, som jeg har siddet og luret lidt på + samtidig fået lidt insiration fra Khloe Kardashian. Hun har styr på hendes party outfits og jeg kan godt lide at hun eksperimenterer med lidt forskelligt and everything works on her. Jeg har fundet mine favoritter hos Nelly, som mindede mig om Khloe her…

(10% extra off sale! Kode: 10EXTRA indtil d. 30. okt)


Ikke-navngivet-1


1. Bohoo Thigh Split Maxi Dress  2. Club L V-Neck Double Split Maxi Dress 3. Club L Essentials High Neck Long Sleeve Jersey Dress 4. NLY Trend Bodycon Stripe Dress 5. NLY One Plunge Jumpsuit 

?? Irina

bloglovin
   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER VI KVINDER VIRKELIG SELV UDE OM VOLDTÆGT...?!