JEG HAVDE IKKE KLARET DET ALENE... !

MINE ØNSKER: INDRETNING TIL HJEMMET I GULD OG MESSING

Hey Beauties! Jeg er simpelthen blevet så glad for at indrette og finde ting til lejligheden de her seneste måneder. Ellos har så mange ting og jeg har nævnt før, at vi har alle vores gardiner + lamper derfra og jeg er også glad for at købe sengetøj og tæpper hos dem. Denne gang er jeg faldet over de her skønne ting i guld og messing, som er helt perfekte! Jeg synes, at glasboksen her er så fin, den fås også i sort og vil være lækker med stearinlys eller andre småting. Og hvis ikke vi allerede havde 3 kurve, så havde jeg købt den guldkurv, for den havde været spot on her op til Jul med blomsterkrukken.

Ikke-navngivet-1

AFFILIATE: 1. Ellos Home Hexagon Væghylde (HER) 2. Ellos Home Pendel Diamant Lampe (HER) 3. Ellos Home Glasboks (HER) 4. Bloomingville “Hapiness” Blomsterkrukke (HER) 5. Ellos Home Kurv (HER) 6. Ellos Home George Sofabord (HER)

?? Irinabloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAVDE IKKE KLARET DET ALENE... !