SÅ ER JEG TILBAGE PÅ TV I AFTEN....!!!

MIN EFTERÅRSSTIL: VÆLG EN JAKKE SOM UNDERSTREGER TALJEN!

affilliate

Hey Beauties! Man ser ofte de dyrere pieces blive mixet med noget highstreet og billigere accessories. Her på billedet har jeg den super lækre Malene Birger jakke på, som er min fave og som har de skønneste detaljer. Skoene og tasken er fra JustFab.dk og koster omkring de 300-400kr og især den model sko er gode til mig, da jeg ikke er høj og ofte skal bruge en sort støvle med lidt hæl. Jeg har også former, alle de steder som man nu kan, heh, og derfor kan man se meget rund ud, hvis man ikke vælger en jakke, der understreger dem. Det samme med kjolen fra Asos her. If you got it, flaunt it…

Foto: Mathilde Boe


IMG_0080 IMG_0106 IMG_9961 IMG_9965 IMG_9973 IMG_0071 IMG_0022DETAILS: BY MALENE BIRGER ORIETTA COAT (HER)  ||  BY MALENE BIRGER SEPHORA ARMBÅND (HER)  ||  ASOS OBI WRAP DRESS (HER + PLUS SIZE HER)  ||  JUSTFAB DAWSON TASKE (HER)  ||  JUSTFAB RYAH STØVLER (HER)

xx

   

Skriv en kommentar

 • Jan Larsen

  Er du så færdig, du har et smukt hår Irina!! Den frakke er også vildt flot til dig. Sikker stil!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Fantastisk lækkert outfit! Og vil lige sige hvor er det dig dejligt med et link til en model i plus size!! Måske du vil prøve at flette flere plus size alternativer ind når du kommer med de lækre tøj fif

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Yes, super… tak for tibagemeldingen, det gør jeg fremover så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Lerche

  Det er nogle sindssygt gode billeder af dig. Virkelig flotte! Og er helt vild med jakken. Er selv 160 og ligesom dig med former, så det er dejligt med lidt inspiration ift jakke 🙂
  God aften til dig og din smukke familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER JEG TILBAGE PÅ TV I AFTEN....!!!