MOMMY UPDATE: ALLESSIA ER 7 MÅNEDER IDAG ♡

“FROM ME TO ME” || GOODIEBOX by MAGASIN (OKT. 2015)

Hello Beauties! Månedens Goodiebox er hands down den lækreste der har været der indtil videre. Endnu et lækkert samarbejde og denne gang med Magasin. Jeg er rigtig glad for de små størrelser i deres boxe og havde en del af dem med til London og har altid a lill something med i taskerne generelt. Makeup børsten her er AMAZING og er min absolut yndlingsbørste fra Real Techniques. Thumbs up for, at den er med i månedens box. Og juhuu, endnu et produkt til øjnene – eye gel fra Magasin! Jeg kan slet ikke få nok for tiden, det redder mig virkelig mod de mørke rander. Jeg bruger øjenprodukter morgen og aften og denne her med en roller, er god til en opfrisker, uden at man skal bruge fingrene på den sarte hud. Servietterne fra Magasins eget skønhedsserie kan jeg utroligt nok tåle (bliver ellers helt rød af alle renseservietter som regel), så dem har jeg faktisk også brugt til makeup de sidste par dage, da jeg ikke har haft meget på. Prisen på deres serie er meget fornuftig og af hvad jeg fornemmer, så er det faktisk fine produkter kvalitetsmæssigt med ren design. Shower gelen med en super lækker citrusduft fra L?Occitane, har jeg faktisk allerede brugt op. Er helt vild med luksus shower gels og er typen, der godt kan bruge 100-200kr på den slags. Det var en prøve str. og duftede så godt, at jeg rakte ud efter den de sidste dage and now it’s gone. Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve konjac sponge fra Karmameju, som man bare bruger med et renseprodukt. Jeg har prøvet konjac sponges til kroppen før, men aldrig til ansigtet. Den balancerer hudens pH-værdi, eksfolierer blidt, renser og booster hudens blodomløb, hvilket jo er liiige hvad jeg har brug for og så er den faktisk meget billig og 100% naturlig. Har I fået prøvet nogle af disse produkter…?!

BESTIL DIN EGEN GOODIEBOX HER: GOODIEBOX.DK ?

goodiebox

Real Techniques Expert Face Brush  || The Body Shop Intensely Revitalising Facial Oil || Magasin Eye Gel || Magasin All In One Cleansing Wipes || L?Occitane Verbena Shower Gel || Balance Me Restore and Replenish Face Creme || Karmameju Green Tea Age-Defence Konjac Sponge

?? Irina

bloglovin
indeholder affiliate

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOMMY UPDATE: ALLESSIA ER 7 MÅNEDER IDAG ♡