ALLESSIA ER BLEVET SYG....

FORKÆLELSE TIL MINE LÆSERE: VIND 1000KR + HER KAN DU SHOPPE OG SPARE

Godaften Beauties! Nu skal der spares penge, det kan vi jo alle lide. Jeg er blevet gjort opmærksom på en hjemmeside – Mimaado.dk, hvor man kan spare EN HEL DEL! I kan spare på ammebrikker derinde, anti colic sutteflaskerne og rigtig mange andre babyting! Vi har allerede været igennem en hel del flasker, så det har da løbet op i et par tusind kr. der. Der kan man altså snildt købe flere ad gangen, når de er billige, just in case. Første gang, at jeg tjekkede hjemmesiden ud, så bemærkede jeg med det samme de billige 300ml Gilette shaving foam – 14kr, people!!! Hmmm, hvad skal du bruge det til, Irina, tænker I nok…. ?! Så kan jeg lige tippe jer om, at jeg bruger den til mænd i stedet for den til kvinder, for den er for some reason så meget bedre og nu også meget billigere og holder længere. Ja ja, det er black magic, but it’s true, så dem skal jeg lige have bestilt 10. stk af til den pris da. Man kan også få parfume, makeup, kosttilskud og hudpleje derinde. Det er trendy og fine ting, og jeg er lidt glad for de her babyting på billedet, de er så fine og Allessia elsker Lamaze legetøj, som altså også er sat meget ned på siden. det er de farverige sjove dyr og dukker.

Mine læsere får 15% rabat til Mimaado.dk med koden irina15 og den gælder tom d. 15. november. 

Ikke-navngivet-1

Det fungerer på den måde, at man bliver medlem af fordelsklubben på Mimaado.dk og får store rabatter på hårpleje, hudpleje, parfumer og meget mere. Medlems-prisen 89 kr. om måneden og den første måned er gratis, således at man kan afprøve konceptet og føle værdien. Derefter kan man selvfølgelig udmelde sig når man vil, for der er ingen binding.

VIND 1000KR GAVEKORT TIL MIMAADO HER : For at forkæle jer lidt så trækker jeg en vinder iblandt alle der går ind på Mimaado HER og finder deres yndlingsprodukter og linker til dem i kommentarfeltet. Præmien er et gavekort på 1000kr på – det rækker til meget derinde. Vinderen findes allerede på fredag d. 30. okt. og kontaktes via mail.  ?

?? Irina

bloglovin

ANNONCE

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLESSIA ER BLEVET SYG....