ZALANDO BLOGGER AWARDS 2015: MIN OUTFIT KATASTROFE TIL AFTERPARTY!

ASOS: STJÆL CELEB STILEN – BEIGE LOOK!

asos

 1. ASOS High Waist Longerline Pencil Skirt: HER 2. ASOS Coat With Waterfall Front And Belt: HER 3. TheBalm Sexy Mama – Anti-Shine Translucent Powder: HER 4. New Look Suedette Fringe Skirt: HER 5. Fashion Forms Bottom Shaper Brief: HER 6. Bedroom Athletics Erica Gingerbread Flip Flop Slippers: HER 7. O.P.I Infinite Shine Collection Laquer 15ml – Neutrals: HER 8. River Island Beige Pompom And Purse Ladybug: HER

Jeg elsker simpelthen denne farve i forskellige nuancer og man kan lege lidt med lag på lag med beige. Lidt celeb inspiration, hvor man også kan se at man kan køre beige hele vejen, blot der er lidt nuanceret imellem. Læg mærke til nr. 5 bootyløftstrussen… ja ja, dem har jeg lige fundet derinde på Asos, ja tak!

?? Irina

bloglovin

indeholder affiliate

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZALANDO BLOGGER AWARDS 2015: MIN OUTFIT KATASTROFE TIL AFTERPARTY!