INDSAMLING TIL BØRN PÅ FLUGT VIA UNICEF + DONATION ♡

RUTINEN MED ALLESSIA HAR ÆNDRET SIG HERHJEMME ♡

denneELLOS KIDS SWEATERCARDIGAN: HER   ||  H&M LEOPARD HUE

 Tingene har ændret sig lidt herhjemme og må indrømme at den rutine fungerer super godt for mig. Morten spiller på en klub i nat, og han er faktisk allerede smuttet i studiet, dvs. jeg har hele dagen, natten og morgenen med Allessia, og jeg er ærligt talt stadig mega udmattet efter igår. Jeg kunne ikke sove til kl. 03 i nat, flot Irina! Og der skulle jeg alligevel op og give Allessia mad. Den rutine, som vi har herhjemme er nemlig sådan, at jeg er oppe om natten, når hun taber sutten 100 gange og skal have mad og Morten overtager kl. 6.30 ca. når hun vågner og så kan jeg sove til 9-10 stykker. Ellers ville jeg slet ikke kunne fungere tror jeg. Så Morten kan få lov at sove hele natten og stå tidligt op, hvilket han også helst vil. For før i tiden skiftedes vi bare og det var noget rod, så det går super godt på den måde. Jeg mangler dog stadig 20 timer ekstra i døgnet og 3 sæt arme til, for at nå alt det jeg gerne vil, men sådan tror jeg, at mange mødre har det. Især dem der arbejder hjemmefra. Men jeg glæder mig sleeet ikke til den dag, hun skal starte i vuggestue, det bliver ikke sjovt… for MIG! Hun får sig en lur nu, så jeg skal lige være housewife imens og få ryddet og and stuff, skrives ved… xx

   

Skriv en kommentar

 • Tas

  Hvilket kamera bruger du til at tage billeder af Allessia med? de er virkelig skarpe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det.. Vores datter sover uroligt i øjeblikket grundet tænder, så jeg sover elendigt. Godt at I har fundet en god rutine:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Prøv evt. at skifte til nummeret større i sut så hun ikke så let taber den. Det hjalp meget her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Gjesing

  Hun er virkelig den smukkeste baby jeg i mit liv har set!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDSAMLING TIL BØRN PÅ FLUGT VIA UNICEF + DONATION ♡