SØSKENDE PÅ VEJ TIL ALLESSIA...?!

ALLESSIA VAR GLAD FOR BESØG IDAG… ♡

Godaften derude! Vi har haft sådan en hyggelig dag idag, som startede med Netflix i sengen indtil kl. 12 og Allessia var god og tog en ekstra lur på en halv time ca. så jeg også lige kunne bunde lidt. Bagefter kom gudmor Samanta på besøg og vi gik også en tur på Vesterbro, hvor jeg lige fik taget de her søde billeder af hende. Jeg har også Snappet dem en del idag, for jeg prøver at fange alle Allessias ansigtsudtryk, det er SÅÅÅ sjovt altså, hihi! Hun har været super glad idag og meget nem (yay!) og senere på dagen kom Morten hjem og overtog, imens jeg smuttede til Absolution beautyevent i noget tid, men jeg nåede lige hjem til at give hende et bad og putte hende. Der skal ses så meget Netflix lige nu i vores seng… og vi skal selvfølgelig se Grimm, er der seriøst andre der har set den eller ser den?


IMG_4223.JPG

   

Skriv en kommentar

 • Saziye

  Hej irina 🙂

  Ville lige spørge dig om hvor du har købt Allessias hue som hun har på, det billed med samantha synes den er så sød 🙂

  Håber du vil svare hilsen saziye 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   hejsa, den er fra en der laver dem på Instagram, jeg har tagget hende på billedet på min Instagram 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Grimm er bare den bedste serie overhovedet ! Vi venter på nye afsnit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oskar

  Har set alle sæsoner af Grimm, det er en vildt fed serie
  Hvilken sæson er du igang med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvad er det for en jakke Allessia har på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Alessia er simpelthen den mest bedårende og lækre lille baby/pige jeg nogensinde har set!! Det klæder dig at være mor! Stor respekt, og hvor ønsker jeg jer alt det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Den er sååååå god. Venter på at sæson 4 bliver lagt op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Celina

  Min kæreste og jeg har set hele serien so far og vi er SÅ bidt af den! Og heldigvis kommer der snart en ny sæson

  (Og hvor ser Allessia bare SÅ skøn ud på de billeder! Sikke en personlighed ❤️)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØSKENDE PÅ VEJ TIL ALLESSIA...?!