"SKAL ALLESSIA TALE UKRAINSK OG RUSSISK...?"

OOTD DETAILS: MIT COMFY OUTFIT FRA INSTAGRAM ♡

Jeg var på venindetur i Fields igår i min nye cardigan, som jeg bloggede om i mit forrige Asos indlæg. Den er amazing og jeg har lyst til at have den på hver dag – og bedst af alt, den er comfy! Jeg har også linket til min nye taske, som der var en del der spurgte efter på Insta og endda fundet et sted, hvor den er sat ned nu, yes… you are welcome, heh! xo

IMG_3897 IMG_3851 IMG_3963 IMG_3893

IMG_3886

BOOHOO CARDIGAN: HER   ||   GARDENIA BOOTS: HER   ||   TOPSHOP PULLOVER: HER   ||  DEPECHE SKULDERTASKE: HER    ||   LAFEMME LEGGINGS: HER   ||   LE SPECS SOLBRILLER: HER   ||   DEPEND 7DAY NAIL POLISH #MRSMINT: HER

?? Irina

bloglovin

   

Skriv en kommentar

 • Moa

  Hej Irina.
  Jeg er så vild med den taske og har ikke kunne få den ud af hovedet siden dette indlæg, men kan simpelthen ikke finde den online nogle steder! Ved du tilfældigvis hvor den kan findes, eller ved du måske om den er helt udsolgt, for good?
  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nøøj den er lækker den taske. Øv at den ikke er på lager!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"SKAL ALLESSIA TALE UKRAINSK OG RUSSISK...?"