ENDELIG FIK VI VORES DATE PÅ KÖD...!

MINE ASOS KØB: BACK TO SCHOOL INSPIRATION…!

Jeg eeeelsker Asos og har faktisk modtaget en stor bestilling idag, som jeg skal åbne og prøve om lidt, nu hvor Allessia er faldet i søvn. Jeg har en kæmpe lang ønskeliste derinde og er faktisk inde og lure hver dag på siden, og fandt de her ting idag som er absolutely PERFECT til skolestart. Jeg fortsætter på mit studie om lidt, og jeg har brug for en masse praktiske og behagelige ting, men som stadig er feminine og trendy og de her faldt virkelig i min smag idag…


Blend


Boohoo Sleeveless Drape Front Jacket: HER  ||  ASOS Rivington High Waist Denim Jeggings In White With Extreme Rips: HER  ||  Johnny Loves Rosie Kori Knot Taupe Headband: HER  ||  Calvin Klein Jeans Cropped Boxy T-Shirt With Logo: HER  ||  Calvin Klein Large Tote Bag: HER  ||  Nike Air Max White Ultra Essentials Trainers: HER

??

bloglovin

#sponsoreret

   

Skriv en kommentar

  • Katrine

    Hen Irina
    Hvordan kan det være du ikke vælger at holde fuld barsel og bare nyde din smukke datter fremfor at tage studierne her og nu ? Jeg elskede min barsel og ville aldrig drømme om at være væk fra min søn da han var baby. Han er 10 år nu og savner så meget da han var lille og den nærhed vi havde. Det ikke nogen kritik, så misforstå mig ikke. Vi er alle forskellige og det skal der også være plads til. Det bare en undren om du har overvejet at holde barsel og så starte op, når hun skal i vuggern? Kærlig hilsen Kat

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG FIK VI VORES DATE PÅ KÖD...!