ALLESSIAS FØRSTE MÅLTID MED MOS...! ♡

VORES HVERDAG MED ALLESSIA EFTER 4 MÅNEDER…


Vores søde lille Mussi er allerede 4 måneder nu! Hun er seriøst det bedste og jeg er efterhånden begyndt at nyde mor-livet fuldt ud, hvor der før stadig var ting, der virkelig stressede mig, så synes jeg det er blevet meget nemmere pludselig. Vi starter dagen ca. kl. 07-08 herhjemme, hvor enten Morten eller jeg ligger med hende på sofaen og ser TV og hun får lidt mad og vi får 3-4 kopper kaffe, hah. Vi spiser morgenmad sammen hver dag, I love that, og derfor er det også mit yndlingsmåltid på dagen. Vi leger meget med hende indtil kl. 12.30, hvorefter hun sover den lange lur på nogle timer og eller tager hun korte naps derefter på 2 x 20. min indtil hun sover igen kl. 20-21. Hun sover i sin egen seng om natten og har gjort det de sidste 3 måneder, men jeg tager hende nogle gange op til os, hvis hun har ondt i maven og eks. efter hun fik sin vaccination.


ALLESSIA I GRACO GYNGEN:  LYSERØD KANIN: HER   ||   HÅRBÅND: HER  ||  BY HERITAGE SÆT: HER


Hendes arp er næsten helt væk endelig og håret er begyndt at vokse. Indtil videre har det en lysebrun farve og hun har ret kraftige øjenbryn, ligesom Morten og jeg, det er så cute, hihi. Jeg har købt grød til hende, men ikke prøvet at give hende det endnu. Jeg havde givet hende en smule sveskemos for lidt tid siden jo, men det var pga. maven, hvilket hjalp, dog har jeg ikke givet hende det siden. Ellers spiser hun mme ca. 150ml ad gangen, som hun plejer. I kan læse det hele i indlægget her: DE DAGLIGE MADRUTINER). Her på billedet har hun lige fået mamse og er faldet i søvn i mine arme – det er så hyggeligt når hun gør det, så har jeg ikke lyst til at ligge hende fra mig.I løber af dagen leger Allessia på legetæppet og er blevet mere glad for Graco gyngen også. Det har gjort min hverdag 100 x nemmere, at hun er stoppet med at skrige så snart jeg går et skridt fra hende eller ikke har hende i mine arme. Det var sikkert tigerspring, men det varede længe synes jeg. Det er nok også blevet sjovere for hende selv at lege, nu hvor hun er god til at gribe fat i alting (også mors hår, ja). Hun har en masse forskelligt legetøj med lyde og rasler og den slags ting, og hun sidder og kigger på dem og rører ved det hele, så der kan jeg klart se en stor udvikling. Hun kan også bevidst tage sin sut ud af munden nu, når hun ikke gider at have den mere, heh. Vi tager hende med i barnevognen og går ture, ellers hvis vi tager på café – der ligger heldigvis en masse tæt på os, så vi har prøvet at nyde sommeren lidt på den måde. Lige om lidt kommer sygeplejersken på besøg og skal måle og veje hende, glæder mig til at se hvor meget hun er vokset og høre ad mht. om vi skal begynde på grød… god dag derude!?? Irina

bloglovin

   

Skriv en kommentar

 • Ida

  Hej Irina, dejligt at det går godt med søde Allessia!
  Ang. mos har du så overvejet BLW metoden? Jeg har ikke selv barn, og har derfor heller ikke prøvet den. Synes bare den lyder virkelig logisk, og må helt klart fohindre barnet bliver kræsen.

  Fandt en artikel her: http://www.mama.dk/baby/laer-baby-spise-selv-med-blw-metoden

  men jeg læste også en her forleden på BT 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej irina,jeg ELSKER din datter og jeg synes hun ligner dig,og det betyder hun er virkelig køn❤️
  Jeg vil bare spørge hvordan det er at være en mor? Måske du kunne lave en video om hvordan det er at blive mor,og måske hvordan livet var før du fik hende og efter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom det er noget så trivielt som jeres hverdag og hvordan I giver mad så er det meget hyggeligt. Hvis du har lyst kan du læse om hvordan vores hverdag så ud for et år siden http://minimeandhe.blogspot.dk/2014/11/vores-hverdag.html

  Ha en rigtig dejlig aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Irina.
  Hvor er det dejligt at se det går godt og at i har det godt 🙂
  Lige et godt råd ang grød;
  Jeg er mor til to en på snart 5 måneder og en på 3 år og vi har gjort sådan, har læst det i en bog, barnet første ske mad.
  “Normalt” giver mad grød først, også om middagen med lidt frugt mos i, også erstatning efter da grøden ikke mætter dem ordenligt før de har vænnet sig til det, så begynder man på grød om aften også og erstatning efter som om middagen også er det vist ved 7-8 måneder man giver mos som snack eller dessert mellem måltiderne, som vi jo gør tager et stykke frygt eller andet 🙂
  Morgen: mælk
  Formiddag: mælk
  Middag: grød med mos plus mælk
  Eftermiddag: mælk
  Aftensmad: mælk (grød efter ca6. Måneder)
  Også en nat tår mælk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLESSIAS FØRSTE MÅLTID MED MOS...! ♡