KOM MED TIL LONDON FASHION WEEK ♡

SØDE BIKINIER TIL STOR BARM ♡

affiliate

IMG_1565

IMG_1570  ASOS FULLER BUST FISHNET INSERT TRIANGLE WRAP BIKINI TOP: HER

Der er jo super mange spørgsmål omkring hvor jeg køber mit tøj hele tiden og 80% af mit tøj køber jeg altså på Asos.com. Uanset hvilken størrelse og højde man er, så kan man finde tøj derinde. De har nemlig på en PETITE afdeling (for de lave, her køber jeg bukser), en TALL (for de høje) og CURVE, som stadig er lækkert tøj, men i de plus-size større størrelser, som er svære at finde i butikkerne. Udover det, så køber jeg nærmest alle mine bikinier og undertøj derinde også. Det er ikke nemt at finde noget som er cute, når man har stor barm, men derinde finder jeg altid noget lækkert og trendy og også tøjmæssigt. Jeg fik bestilt denne her lækre bikini på billedet i str. 32 DD/F (jeg bruger 70F, hvilket svarer til en 32F derinde) og jeg har selv en masse forskellige sorte underdele, som jeg mixer det med. Har man en stor booty og hofter vil jeg anbefale hotpants som underdel, I kan se mig på billedet her, eller nogle der bindes ude i siderne. Toppen her er ret billig i forhold til, at den er super lækker i virkeligheden – det var et godt køb, så det ville jeg lige tippe jer om. Jeg vil dog sige, at meget bliver hurtigt udsolgt derinde, men de får nye ting hver dag og jeg shopper derinde hver anden dag, for fragten er gratis, yaas 😀

Irina

bloglovin

#spons

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM MED TIL LONDON FASHION WEEK ♡