VORES HVERDAG MED ALLESSIA EFTER 4 MÅNEDER...

JEG ER I CHOK OVER EN REALITY DELTAGER… !


Skærmbillede 2014-02-11 kl. 18.16.27

Det er SÅ trist altså og det var rimelig meget det her ansigtsudtryk jeg havde, da jeg læste artiklen idag! Som regel, så gider jeg slet alt det børnehave og skandaler og mudderkastning, da mange reality-deltagere gør det for at få de sidste dråber opmærksomhed! Men denne her situation er grotesk efter min mening! Jeg blander mig denne gang, for jeg er selv blevet mor for 4 måneder siden og det er det bedste der nogensinde er sket mig! Men under graviditeten var der desværre meget hate på de sociale medier, men også fra ex-venner og ex-kærester. Folk tænker sig slet ikke om sommetider, og det er vi selvfølgelig vant til, men nogle gange er der nærmest ingen menneskelighed tilbage hos nogle. Artiklen som jeg stødte over og blev chokeret af er HER!

Jeg har selv for nyligt skrevet tillykke til Geggo, da det er stort og fantastisk at de skal være forældre, især efter den hårde espisode inden. Geggo har som mange af jer ved, været åben omkring hendes abort og ønske om at få barn efterfølgende og nu er det endelig lykkedes hende og kæresten og det er en kæmpe glæde, og hvordan i alverden kan man bilde sig ind at ønske at hendes barn så ikke kommer til verden?! Jeg kan næsten ingen ord finde lige nu… jeg forstår det ikke, og kommer aldrig til at forstå, hvordan man kan ønske et menneske noget, der er så ondt! Jeg har aldrig mødt Mia, men ud fra de ting, som blev fortalt om hende i “Mig og min mor”, som jeg selv var med i, så har hun ikke haft det nemt., I know! Hvis man nu ser bort fra de dæmoner som Mia har kæmpet med, der var vist stofmisbrug og den slags, så er det ikke noget jeg vil dømme hende på. MEN… uanset hvor hun har været henne i sit liv, er den slags udtalelser fuldstændig uacceptable i min verden! Hun siger, at hun håber, at Stephanies barn dør basically… at “gud” tager det. HVAD BILDER HUN SIG IND…?! Selvom hun prøver at trække i land og sige, at det ikke omhandler Geggo, så er det da stadig lige så slemt! Uanset hvem hun taler om i det opslag, så er det jo, at ønske en forfærdelig ulykke for andre, hvordan kan man dog det…? Det gør mig meget trist! NEJ, det er ikke normalt at ønske, at andres ufødte børn dør… PUNKTUM!

Som offentlig person, så er vi jo som folk siger “selv ude om alle haters”  – der er jeg så ikke enig, men ok. De vil altid være der, men hvordan kan man være så ondskabsfuld når der er noget stort lykke på vej i andre menneskers retning og især når man selv er mor!? Hvordan kan man opføre sig sådan, når man selv er mor! Det, at man ikke bare sådan uden videre sætter børn til verden, det kan vi alle blive enige om. Men der er ingen der skal prøve at spille Gud på den måde og diktere hvad de synes er bedst, det er jo aaalt for langt ude, det tror jeg de fleste af os kan blive enige om. Seriøst, at man ikke kan glæde sig over, at der kommer en baby til verden som er skabt med kærlighed og ønsket, det er altså for pinligt. Udover det, så er man sårbar, emotionel og har 1000 forskellige tanker om det hele under graviditeten og oven i det så glæder man sig heeelt vildt og de mennesker der prøver at sige noget ondt om det, er simpelthen… det har jeg ingen respekt for whatsoever. Lad os være mere glade på hinandens vegne, det er jo så skønt når der kommer små guldsklumper til verden… jeg skulle simpelthen ud med min frustration omkring det her!

Billede: Ca. 2-3 år siden, da Stephanie og jeg var party piger og single… now times have really changed!

IMG_9557

?? Irina

bloglovin

   

Skriv en kommentar

 • Clara

  Jeg kan personligt ikke døje Stephanie og hendes familie (synes de er nogle selvcentreret medieludere), men en udtalelse så forfærdelig som Mias fortjener ingen. Føj, hvor jeg håber hun skammer sig. Jeg finder det desuden yderst ironisk at en person, der har svigtet sine egne børn på det groveste, kan finde på at udtale sig om andres evner som forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg håber en eller anden vil banke noget respekt ind i knolden på de mennesker som kan ønske noget så ondt mod et lille ufødt barn og dets forældre.
  At være reality stjerne ændre ikke på om man kan være gode forældre eller ej. De er bare mennesker med kameraer på, som tør tage chancer og gøre det de vil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ hul i hovedet! Hende der Mia giver mig altså the creeps.. :s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Irina, jeg er enig med dig, men.. Du “udstiller” selv en reality deltager nu, så du er jo ikke bedre selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Det er en irrelevant kommentar Christina! Ja… jeg udstiller hende hvis du vil fokusere på det, men det er ikke udstillingen der gør det… det er, at man generelt ikke kan ønske den slags i nogens retning, uanset hvem man selv er, eller hvem personen er! End of story!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Et barn er da aldrig en ulykke. Puha, Mia burde skamme sig… Er helt flov, ved tanken om at en voksen MOR kan have sådan nogle tanker.. Men når jeg har set mig og min mor og Mia var på skærmen, så undre jeg mig over hvordan hun kan styre sin datters liv på den måde. Hun sætter sin datter i bås, og hun må hverken have en kæreste, eller lade være med at bruge 2 timer uden at snakke med sin mor… Jeg håber at sødeste Geggo føder et velskabt barn, som får det fantastisk, så Mia forhåbentlig for en dårlig smag i munden, altså jeg er 13, og jeg har bedre holdninger til børn, som MIA har..
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Hentzen

  Har selv haft en veninde, hvor hendes svigermor, som, fra begyndelsen af min venindes graviditet, ønskede både barnet og min veninde død… Min veninde fødte et dødt barn i 7. Måned – og et eller andet sted bebrejder jeg svigermoren…
  Det er forfærdeligt hvad voksne mennesker kan finde på at sige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Nielsen

  En highfive herfra! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rene Larsen

  Flot og meget velskrevet. Og du har min respekt over at du håndter dette på en meget professionelt måde . Vh Rene Larsen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES HVERDAG MED ALLESSIA EFTER 4 MÅNEDER...