KYLIE JENNER: STJÆL STILEN MED BLÅT HÅR

IRINA: MISBRUGT PÅ NETTET…!!!


Collage


NEJ NEJ NEJ! Den her går slet ikke! Kan I huske, da jeg blev snydt for alt da jeg lavede Realitykalenderen og billederne blev brugt uden min tilladelse eller betaling…?! Den lod jeg så ligge + en del andet, da man bare ikke magter at synke på folks ulækre niveau et eller andet sted, men lovede mig selv at jeg vil aldrig lade nogen træde sådan på mig igen! Jeg er blevet intolerant for den slags efterfølgende! Det her er da svineri… og selvf heller ikke første gang, at noget lignende sker! Mit billede fra min Instagram bliver her brugt uden tilladelse til reklame for hjemmesiden Wonderwaist.dk (nej, ikke al omtale er god omtale og deres virksomhed hedder Fanista), selvom MIN waisttrainer er fra et andet mærke og de ændrer endda i min udtalelse, stooop nu! Jeg har udover det de sejeste læsere, der kan spotte den her slags og har sendt mig de her screenshots! Pigerne havde bestilt varer, som de ikke havde fået, hvorefter de også bemærkede at firmaet brugte billede af mig ulovligt og fik et arrogant svar tilbage endda. Den går altså ikke og er virkelig en uproffessionel måde at drive forretning på… jeg sendte dem en mail et par dage siden, uden action fra deres side endnu! Wonderwaist.dk er vist ude på et sidespor…

?? Irina

bloglovin

   

Skriv en kommentar

 • Heidi

  Hey!
  Jeg har for 2 sekunder siden set en reklame for wonderwaist og de bruger stadig dit billede. Dog uden ansigt, men det er vel snyd og bedrag alligevel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hej irina jeg har lige set dit billede ikke selv ansigt men er ikke tvilc Om at det er det billede, der stadig blive brugt til relame for waisttrainer, reklamen var var et forslag facebook kom med og jeg kan ikke finde det inde på selve deres siden, men syndes lige du skulle have besked,

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KYLIE JENNER: STJÆL STILEN MED BLÅT HÅR