SHOP HER || ASOS ACCESSORIES OP TIL 60% RABAT

SHOP HER || KARL LAGERFELD #KARLLIKESSPORTS KOLLEKTION

Godmorgen Beauties! Der starter de helt store udalg online idag og Zalando er en af de hjemmesider, hvor man kan få fingrene i Tiger of Sweden, Karl Lagerfeld, Topshop og lignende lækre mærker, som er meget billigere at få fingrene i lige nu. Udover det, så har de super lækre kollektioner online, som ellers kun fås i butikkerne, f. eks. Kendaal + Kylie at Topshop, som jeg også tippede jer om og nu denne luksuriøse Karl Lagerfeld Sport City kollektion er landet eksklusivt hos Zalando idag.

100KR RABAT VED AT TILMEDE SIG TIL NYHEDSBREV + GRATIS LEVERING

Blend

1. KARL LAGERFELD BLACK SHOPPING BAG: HER  1. KARL LAGERFELD TESSA SWEATSHIRT: HER  2. KARL LAGERFELD ISLA T-SHIRT: HER   3. KARL LAGERFELD JORDANA KJOLE: HER  3. KARL LAGERFELD SORT HÅNDTASKE: HER  4. KARL LAGERFELD AUDREY JAKKE: HER  6. KARL LAGERFELD SHOPPING BAG: HER

?? Irina

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP HER || ASOS ACCESSORIES OP TIL 60% RABAT