SHOP HER: STELLA MCCARTNEY TASKER… !

NY 20% RABATKODE TIL ASOS… !

Det er virkelig lækkert at de har en ny kode igen, for jeg nåede ikke at shoppe sidst de havde det! Der er 20% på ALT, også de i forvejen nedsatte ting og jeg har over 100 lækre sager på min ønskeliste derinde! Lige så snart Allessia er faldet i søvn, så skal jeg gå shop amok derinde, for den udløber allerede i aften. Enjoy?

ASOS.COM: 20% RABAT MED KODEN ROUND2 (SLUTTER KL. 21.00 I AFTEN)

Skærmbillede 2015-06-04 kl

1. ASOS PETITE Long Sleeve Bodycon Rib Midi Dress: HER 2. Calvin Klein Modern Logo Bralette: HER 3. ASOS The Sleeveless Crop Top In Rib: HER 4. Nike Roshe Run Pure Platinum Trainers: HER 5. ASOS Scuba Backpack: HER

?? Irina

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP HER: STELLA MCCARTNEY TASKER… !