MIN REVIEW: BRAUN SILK - ÉPIL 9 SKINSPA EPILATOR ♡

MAKEUP TIPS: PERFECT PLUM LIP… !

IMG_2057

IMG_1679


Hey Beauties! I ved måske allerede, at jeg er meget glad for en nude lip, men jeg er faktisk også super vild med det mørkere look! En rigtig lækker læbeblyant – Jane Iredale Pencil (#Plum), som er mineral makeup uden kemiske farvestoffer, er must-have. Jeg har selvfølgelig en masse læbeblyanter, som jeg har leget med, men denne er the perfect plum farve! især nu, hvor det er blevet varmere og man ikke lyster det vilde øjenmakeup, så kan man nøjes med at sætte fokus på læberne kun og solbriller! Disse to læbeprodukter, som jeg har brugt, er fra Cocopanda.dk, hvor jeg har en masse andet lækkert makeup fra og de har altid de vildeste rabatter på lækre mærker, som mange af os bruger.

TIP # 1: For at gøre det meget nemmere, skal liplineren spidses helt skarp inden man går igang, ellers kan man ende med et udtværet look, der ikke er særlig pænt.

TIP # 2: En læbeblyant alene kan være meget tør på læberne, især hvis man i forvejen har tørre læber. Fyld læberne ud med læbeblyanten og dup lidt læbestift på, uden at ramme læbekanten. That does the trick og jeg har her brugt BareMinerals Marvelous Moxie Lipstick (#BeFree), selvom den er nude. Det giver en lækker effekt!

?? Irina

bloglovin

sponsoreret

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN REVIEW: BRAUN SILK - ÉPIL 9 SKINSPA EPILATOR ♡