NÅR MOR SKAL MULTITASKE… !

NY HEMMELIGHED TIL LANGT, BLØDT OG SKINNENDE HÅR… !

 Hey Beauties! Som I måske husker, så havde jeg kæmpe problemer med mit hår efter fødslen og det blev værre og værre, så jeg havde nærmest med tårer i øjnene besluttet mig for at klippe alt det ødelagte af, for det var fuldstændig smadret. Problemet var så bare, at jeg bagerst i nakken havde en del filtrede knuder som heller ikke forsvandt og det endte med, at jeg slet ikke kunne rede mit hår, for slet ikke tale om at style det in any way! Jeg har nogle gode hårprodukter hjemme egentlig, men der skulle noget andet til åbenbart og jeg havde brug for et råd udefra. På billedet her ser I mit hår før og efter den behandling, som jeg fik.


11150621_870463673019589_729643994631050372_n


Irina, som ejer Beauty Salon Gold Pantera (ja, hun hedder også Irina) skulle style mig inden DDJA (hun styler mig altid) og jeg fortalte hende inden, at det nok bliver svært med min hårsituation, hvorefter vi aftale at hun klippede og farvede mig inden og lovede mig at redde mit hår. Mit hår er ret svært, tungt og tykt og tager lang tid at føntørre og rede og farve og ja? det hele. Men hun kastede sig ud i det og brugte de lækreste kure på mig og en sindssyg flot farve, som I kan se på billederne. Hun gjorde ALT for at mit hår blev super lækkert og det har aldrig set bedre ud end nu, jeg var overdrevet lykkelig bagefter og mit hår var så blødt og lækkert.


Image-1-53

Under et af mine besøg hos Irina var, da vi skulle styles under optagelser af “Mig og min mor” og hun kan nærmest læse mine tanker hver gang hun styler mig!


Irina var nomineret til Danish Beauty Awards for hendes thermoklip og er den eneste salon i Danmark der tilbyder det. Hun er fra Ukraine ligesom mig og hun er virkelig awesome til hår og makeup og hun er også stylist oven i det og hun er blevet uundværlig for mig hvis jeg skal på rød løber, optagelser eller bare skal se skarp ud. Det er helt crazy hvor stor forskel jeg kan mærke og se på mit hår nu. Jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor genial hun er! Aldrig havde jeg troet at et klip kunne forandre mit hår sådan. Det er blevet så glat og meget hurtigere at føntørre og det falder så meget pænere end før. I kan gå ind og læse detaljer om det her. For en travl mommy, så var det virkelig det bedste der kunne ske for mit hår! I absolutely love it!

Image-1-55

Her er håret fra siden efter farve, thermoklip og føntørring – lækkert! Det er super glat, men der er ikke brugt glattejern her! Min kjole er fra Saint Tropez og kan shoppes her!


bloglovin

   

Skriv en kommentar

 • elisabeth

  Men forstår ikke, blev den store filtrede tot bagi så bare klippet helt af, eller lykkedes det hende at få den redt ud? Håber da på det sidste 🙂 Anyways, dit hår ser da godt nok fantastisk ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Hun fik det redt ud inden hun gik igang og igen ordentligt igennem efter 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MOR SKAL MULTITASKE… !