FØRSTE TUR MED BARNEVOGNEN…! ♡

UNIWATCHES TIP: DET PERFEKTE UR TIL KONFIRMATION!

Hey hunnies! Jeg har vist jer mit Skagen ur før, I love it! Det er så elegant og ikke for meget, lige min smag.  Jeg fandt et meget hurtigt mor-ud-af-døren-look idag, seriously? et par solbriller og så et lækkert ur, så ser man ikke så kedelig ud mere og behøver ikke makeup! Jeg tror, at jeg kommer til at gå meget med solbriller nu, hah! Jeg skal til min søsters konfirmation her til maj og tænkte, at hvis nogle af jer skal konfirmeres, så er der flot med et ur til kjolen, som accessory, eller som gave til en konfirmation. Især Skagen ure er super fine og feminine, men der er en masse andre billige ure i lækre mærker også. Mine hænder er stadig lidt svulmet op efter graviditeten, tag jer ikke af det, heh?

Skagen SKW2152 Dameur Armbåndsur fra Uniwatches.dk

IMG_0806

FOLLOW ON BLOGLOVIN HERE ? bloglovin

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Uniwatches.dk 3/3

   

Skriv en kommentar

  • Maria

    Hej Irina.
    Stort tillykke med den lille prinsesse! Har dog et enkelt spørgsmål, ammer du hende, eller er hun på flaske?
    Knus herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE TUR MED BARNEVOGNEN…! ♡