36 UGER: ER JEG KLAR TIL MOR-LIVET…?! ♡

♡ IRINATHEDIVA.DK: 10% RABATKODE TIL NELLY.COM…!!!

Hey Beauties! Der er lige kommet en kode til Nelly, og den ville jeg da lige dele med jer. Jeg synes, at der er så mange lækre ting med Nellys eget mærke NLY lige nu, måske jeg kan passe den slags tøj igen om nogle måneder, heh. Jeg har været helt energiforladt idag og kun rejst mig op et par gange, puha. Det hele snurrer rundt bare jeg sidder lige nu, må hellere vralte tilbage til sengen, hehe. Happy shopping til jer, xo

???????????????????????????????????

? NELLY.COM 10% RABATKODE: EXTRA10FEB (gyldig til 28/02) ?

???????????????????????????????????

PicMonkey Collage

1. NLY One Long Sleeve V Set 2. NLY One Bustier Lace Top 3. NLY Trend Twist Front Bodyt 4. NLY One Slinky Tie Top 5. NLY One Deep V Peplum Top

Der er også 50% på River Island HER(gyldig 25/2 – 28/2) og Nelly Exklusive 70% på masser af produkter HER (gyldig: fre 27/2 – 1/3)

FOLLOW ON BLOGLOVIN HERE ? bloglovin

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

36 UGER: ER JEG KLAR TIL MOR-LIVET…?! ♡