MIN HISTORIE: JEG FIK ANGST…!

SHOP “KARDASHIAN KOLLEKTION” HER…!!!

Hey Beauties! Jeg elsker alle Kardashian søstre og deres stil og jeg er pretty exited over, at man ikke behøver at bestille deres kollektion fra USA, man kan nemlig få det på bl.a. Asos og Zalando og deres makeup kan fås hos danske HouseofStars.DK (har jeg lige opdaget idag). Det meste af tøjet og smykkerne er endda sat ned og jeg har lavet en collage med mine favoritter her? det er hurtigt udsolgt som regel, så der er intet tid at spilde, happy shopping!!! xo

Blend

1. Kardashian Kollection at Lipsy Drape Front Long Sleeve Body 2. Kardashian Kollection at Lipsy Allover Lace Bodycon Dress 3. Kardashian Kollection at Lipsy Ribbed Bodycon Dress With Cami Straps 4. Kardashian Kollection at Lipsy Bodycon Dress With Cut Outs 5. Kardashian Kollection at Lipsy High Neck Jumpsuit With Mesh Detail 6. Kardashian Kollektion Chain & Wrapped Ribbon Collar Necklace 7. Kardashian Kollection Inlaid Hoop Earrings 8. Kardashian Kollection at Lipsy Contrast Tailored Blazer

bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HISTORIE: JEG FIK ANGST…!