SE NYE AFSNIT HER: "LANGT UDE" PÅ DR3!

KUN IDAG: BOOZT KODE PÅ 20% EKSTRA RABAT HER!

Hej hunnies, her er hvad jeg har lavet idag indtil videre, shoppet på Boozt? hehe! Koden her giver 20% rabat oveni de ting, der allerede er sat ned og jeg havde allerede en ønskeliste derinde. Bh’en her går forresten fra B-G skål, da I oftest efterspørger det og den er også sat ned og er super feminin. Jeg har en del shapewear, det er en lækkert ting, når man har former og kjolen er altså også god til former. Jeg må eje de her ting altså, det er virkelig gode fund til prisen og de er alle sat ned i forvejen. Rabatkoden gælder kun idag, happy shopping!

BOOZT.COM20% ekstra RABAT når du anvender koden XMAS20 ved checkout + GRATIS FRAGT! (minimumsbeløb på 999 kr)

Blend

1. MAIDENFORM Sculpt Shapewear 2. TIGER OF SWEDEN Torgne Pung 3. ESPRIT Red Dress 4. DESIGUAL Chaq Yvon Pelsjakke 5. PATRIZIA PEPE Eco-Leather Bag With Double Zip And Studs 6. PIECES Fakia Earrings 7. FEMILET Eprise Bra 8. BUD TO ROSE Lu Ann Necklace

bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE NYE AFSNIT HER: "LANGT UDE" PÅ DR3!