25 UGER GRAVID: FØRSTE PLUKVEER, MARERIDT OG JEG TROR JEG EKSPLODERER…!

JEG ER ALTSÅ IKKE NOGEN BABE, TAK…!!!!

collage4

(Fotograf: Henning Hjort for EkstraBladet.dk 2014) + behind the scenes

Jeg hører ikke til, i den kategori lige nu!!! INGEN BABE HER, TAK! Ej, jeg slapper lige af engang, heh!!! Det er selvfølgelig et kæmpe kompliment, at jeg er nomineret i “årets babe”-kategorien (på Realityportalen), så jeg vil heller ikke spamme nogen med at folk skal stemme på mig – DONT!!! Men det er bare slet ikke der jeg er lige nu, nu er jeg pregnant mamma der spiser tykke madder på sofaen og ikke kan klemme mig ind i nogen bikini og ikke tager rutineture til Fitness centeret (ikke at det ikke ville være sundt at gøre det for mig, altså når jeg ikke er gravid? jeg er baaare ikke glad for Fitnesscentre). Sådan er det bare lige nu, and you know what?! I like it, heh! I LIKE IT A LOT! Det er ment på en sød måde, men jeg vil meget gerne hoppe over, heh. Siden mine topløse billeder med maven, har jeg haft det helt vildt godt med mig selv. Det var faktisk lidt et boost jeg fik der og blev virkelig stolt af mine gravide mave. Jeg vil bare gerne være gravid og ikke leve op til nogen babe-ideal lige nu og slappe af og nyde det. Jeg er i en periode lige nu, hvor jeg kigger mig i spejlet 100 gange om dagen, stiller mig siden til og smiler og aer mig på maven. En babe, er det sidste jeg føler mig som, men ikke ment på en dårlig måde. Jeg føler mig smuk og rund og?. ja, gravid! Det er lidt sjovt, at jeg har det sådan? måske er jeg helt ovre de der babe-dage, heh! I ved, hvad jeg mener… De her gravide billeder af mig, er jeg rigtig glad for. Jeg har en maxikjole på i str. S, som jeg havde i forvejen, der var heldigvis god stretch i den og man kan finde lignende kjoler på Nelly (makeup look fra shootet har jeg skrevet om HER). Jeg er meget glad for maxikjoler, især her under min graviditet er de meget gode og man kan stadig føle sig lidt lækker. Jeg går ind og vælger en kjole til Nytår nu, vi skal til middag med nogle venner, men vil stadig gerne være lidt dressed up, selvom jeg ikke kommer til at danse på bordene i år! De vilde babedage er virkelig slut eller i hvert fald på pause, haha!

xx

   

Skriv en kommentar

 • Anne S

  Jo du er da! Du er bare en gravid babe nu:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisr

  Ikke en bane? Ej men hvad kalder du det så? 😉 du ser PISSE godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men Irina.. husk, hvis du elsker dig selv, kan andre også mærke det.. og tror måske det er det der er gang i her. Du nyder det jo åbenlyse 🙂 !! Det SÅ fantastisk, nyd det i fulde drag ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha ha ha.. fuck du er alt for dejlig Irina.. damn girl, you look so pretty.. just like a million… gravid og ekstra love handels eller shinny fucking hot girl… well, det et svært valg, du ved jeg synes du er en sand prinsesse og noget så smuk.. men jeg vil vove at påstå at du aldrig nogensinde før, har strålet som du gør nu, og det kan ikke overgås af smalle taljer eller noget andet !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Bare WOW, Irina! Du er bare så SMUK gravid! Og ved du hvad… Der er sgu helt noget royalt over det første billede! 🙂 Den dag jeg skal have barn vil jeg helt klart overveje at få lavet sådan et billede i samme stil – så SMUKT!:)

  Kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Tak søde Sabrina… hehe, jeg tor man bliver rigtig glad for at have graviditetsbilleder på et senere tidspunkt, du skal helt klart gøre det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille brauer

  Du er smuk gravid 🙂

  Jeg elskede også at være gravid, synes jeg var smukkere end nogensinde før.. tror det er en følelse mange mødre før, ens Bette baby ligger derinde, så der findes ikke noget smukkere en ens mave, lige indtil baby er født.. 🙂 samtidig er man smuk fordi man ikke skal leve op til nogen idealer, det er endeligt iorden at have topmave 😉 fik mange kommentarer til min mave og jeg elskede det.. nye det især nu så langt du er henne, når man som mig gik helt til termin synes man ikke man er smuk mere 🙂 man synes selv man til sidst bare er en stor hval, selvom alle omkring en stadig siger man er smuk gravid.. og helt sikkert du kommer til at se flot ud til det sidste, det er nok bare en følelse man får når man vralter afsted og alt bliver besværligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jose

  Må man spørger hvad du vejede inden du blev gravid, og super fed blog! Altid spændende at følge med i din hverdag ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Omkring slutning af 50, starten af 60kg… vejede mig ikke normalt. Men jeg vejede ca. 62 kg da jeg var 10 uger henne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jose

   Okay du er meget smuk gravid ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 UGER GRAVID: FØRSTE PLUKVEER, MARERIDT OG JEG TROR JEG EKSPLODERER…!