KAN MAN GIVE EN IPHONE TIL EN 7-ÅRIG I JULEGAVE…?

HER ER VORES NYE BARNEVOGN…!

Hey hunnies!

Allerførst vil jeg sige 1000 tak, for al jeres hjælp og støtte, over for mig under graviditeten! Der er kommet en del nye læsere til har jeg bemærket, som også enten selv er gravide eller er mødre og det er så skønt. Alle jer, der kommer med mommy-råd til mig, det er jeg taknemmelig for og det gør det super hyggeligt at skrive mine mommy-indlæg. Jeg var jo, som I måske kan huske, heeelt på bar bund mht. barnevogn og spurgte jer til råds og det hjalp super meget at læse jeres kommentarer, hvilket gjorde at jeg kunne reducere udvalget til, at jeg i hvert fald gik efter en EmmalJunga. Allerede det gjorde det meget nemmere inde i butikken.

foto 4

Igår skulle den købes! Vi fik en god omgang rådgivning først i BabySam, da jeg slet ikke havde en anelse om hvad forskellen egentlig var på modellerne, for der var også en del af jer der nævnte Supreme modellen og vi endte så med at købe en EmmalJunga Edge Duo Combi i Dark Grey, med sort stel og Ecco hjul + Dunlopillo madras til den. Ja ja, det var en svær beslutningsproces jo, hehe! Jeg kiggede et kort øjeblik på nogle andre farver, som helt lyserød, men valgte den grå alligevel, da den så meget stilet ud og jeg var også vild med designet indeni. Jeg fik at vide, at den kan afhentes ca. en måned inden jeg skal føde, så det passer udmærket, så regner jeg med, at den står hos mine forældre indtil vi skal bruge den. Jeg tog flere runder med barnevognen inde i butikken og jeg føler mig SÅ klar til de lange gåture nu, det bliver så godt!

collage

Må indrømme, at man bruge mange penge på en baby, en anelse mere end hvad jeg lige havde regnet med måske, heh, men mht. barnevogn så ville jeg have en ny og bare gå all-in! Morten sagde til mig, at jeg bare kunne vælge lige præcis den jeg ville have, og ikke tænke på prisen, og det er jo lige det en gravid (og meget hormonel) kæreste har brug for at høre. Det vigtige tilbehør var heldigvis allerede med i prisen, så vi fik købt madras oveni og lagener og dyne har vi allerede + en mega cute barnevognspude og kæde, som jeg har vist jer før her. Jeg har egentlig efterhånden samlet det meste sammen, som er absolut nødvendigt til den første tid, jeg mangler dog bleer og lidt småting. Jeg bestilte også en ErgoBaby bæresele til Morten og jeg, den viser jeg lige når den kommer. Jeg føler jeg har godt styr på det efterhånden, og jeg er meget glad og lidt lettet, nu hvor vi har barnevognen på plads og vi kun mangler at bestille sengen og en skråstol af basisting. Her er lidt mere af det, som jeg har kigget på, til lillemusen?

(LEKMER.DK: Lige nu er der 50% rabat og FRI FRAGT med koden LEKMER50)

Blend

1. Hatley, Flyverdragt, Baby 2. Label-Label, Sutteklud, Friends Gris 3. Fisher-Price, Skråstol, My little lamb, Deluxe Rock N Play Sleeper 4. Teddykompaniet, Krammedyr 5. Baby Trold, Giraf Sengesæt til tremmeseng 6. Rätt Start, Tummen, Aktivitetstæppe 7. Opbevaringskurv, Ugle

At låne penge kan være dyrt, og derfor kan det være godt, at skabe sig et overblik over ens muligheder på markedet, og ikke bare gå med den første man ser.

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

bloglovin

   

4 kommentarer

 • emmaljunga laver klart de fedeste barnevogne. De er lidt dyre, men passer man på den kan den sælges for en god pris når de små er vokset sig for store til barnevognen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thomas

  Hej Irina.

  Hvis du ikke allerede er blevet anbefalet eller selv har set dem, så køb en “sleepyhead”.
  Den er guld værd de første 3-4 måneder. Kan også bruges i barnevognen så barnet føler sig mere tryg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  vi har også en Emmaljunga. Og må simpelthen sige at det er nok den bedste barnevogn der er på markedet, både i forhold til pris og kvalitet. Mht de ting du mangler at anskaffe dig vil jeg anbefale dig at købe RIGTIG mange stofbleer. Selv har jeg ca 40 stk (20 hvide og 20 farvede). Samt at benytte de helt hvide til når den lille prinsesse skal skiftes, da de kan vaskes på 90 grader, mens de andre ‘kun’ kan vaskes på 60 grader. Det sidste råd jeg vil give jer er; Lad vær med at køb for meget tøj i 50. Det kan simpelthen ikke betale sig, de vokser for hurtigt ❤️❤️❤️ Endnu engang stort tillykke med din graviditet, og er glad for du kan bruge vores råd til noget praktisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Husk der er andre barnevogne end dem i de danske butikker.

   Vi bestilte en silver cross fra England, som vi synes var bedre kvalitet og pænere stilrent design end lige emmajunga eller en Odder vogn for dennes skyld.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN MAN GIVE EN IPHONE TIL EN 7-ÅRIG I JULEGAVE…?