KYLIE JENNERS MAKEUP - DET HER BRUGER HUN!!!

HAR DU BRUG FOR NOGEN AT TALE MED…?

Sponsoreret af Headspace.dk

foto-82

Hey beauties! Jeg ved, at der er mange unge mennesker der følger med hos mig, på de sociale medier, så det her indlæg er til jer. Teenageårene er ikke altid det nemmeste at komme igennem, jeg husker det selv. Jeg har delt en del af mine erfaringer fra de unge år mht. mobning, diskrimination og syn på min krop, osv. her på bloggen med jer. Man kan føle sig meget alene i verden og være opgivende til tider. Der er intet galt i at søge hjælp, og det kan man hos Headspace! Det er profesionelle mennesker der er uddannet i at hjælpe unge, som man taler med og alt bliver kun mellem jer og den person I taler med. Stress, ensomhed og tristhed spiller en alt for stor rolle i danske unges tilværelse. Hver tredje unge kvinde har gået til psykolog, og hver fjerde rapporterer, at hun har haft en psykisk lidelse. Næsten hver femte 10-24 årige føler sig ofte stresset, og på knap tyve år er andelen af 16-24-årige, der har søvnbesvær og problemer indenfor to uger, steget fra fire procent til 16 procent. Rigtig mange unge fortæller ikke omgivelserne, hvordan de i virkeligheden har det. Måske ved de ikke, hvor de kan få hjælp eller skammer sig. De unge har brug for tidlig hjælp, inden de bliver en sag i systemet og bærer problemerne med sig videre i livet. Her kommer Headspace ind i billedet – det er et anonymt rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Her kan I gratis og anonymt få hjælp til alt lige fra boligproblemer til selvmordstanker ? Headspace er én indgang til hjælp. Kæmper du også med tristhed? Eller har du bare brug for at tale med nogen? Besøg headspace på HEADSPACE.DK, hvor man kan chatte med dem eller ring på 31 10 33 30

(Der er også en oversigt over telefon-og netrådgivning HER)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KYLIE JENNERS MAKEUP - DET HER BRUGER HUN!!!