NUMSEBILLEDET: SE TV2 LORRY INTERVIEW FRA IDAG HER…!

JEG INVITERER ALLE MINE LÆSERE TIL EVENT HOS “CHANGE”…!

IMG_9481

HVOR: “Change” butikken i Lyngby Storcenter d. 1. december kl. 19.00 – 20.30

Jeg har glædet mig rigtig meget til at være vært for denne aften-event og til at få muligheden for at møde jer, få en hyggesnak, få taget billeder og selvfølgelig få shoppet og forkælet os selv! Alle er velkommen og det er selvfølgelig gratis, blot man har meldt sig til på mailen her forneden. Jeg shopper selv en del i Change, da de forhandler undertøj til alle slags former – det kan vi jo godt lide, og er også vild med deres seneste kollektion i samarbejde med Britney Spears. Det bliver super hyggeligt, jeg glæder mig til at se jer!

– 40% på hele butikken for alle!
– Goodiebags til de 15 første købende kunder!
-Snacks/drikkelse til alle!
– Målning og guide til at få den rette bh!
– Hygge/få taget billeder med mig!

DER ER DESVÆRRE IKKE FLERE PLADSER I DENNE OMGANG, MEN DER KOMMER FLERE EVENTS ?

 bloglovin
   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUMSEBILLEDET: SE TV2 LORRY INTERVIEW FRA IDAG HER…!