MINE SJOVE JULEMINDER FRA UKRAINE...!

JEG FØLER MIG SÅ TYK…!

collage

En del af jer ved, at jeg som regel ikke har issues med min krop, og er chilleren omkring det, at jeg ikke er den slanke type. Jeg får kommentarer hver dag diverse steder, om at jeg er tyk? I don’t care, det er mig der lever i min krop, så det er sådan set kun min egen mening, der betyder noget for mig! Så enkelt er det! Jeg er reel omkring det, jeg skal ikke være topmodel overhovedet, og jeg gider ikke leve op til noget ideal? men jeg følte, at jeg havde kontrol over min krop de sidste år, efter min depression og styr på hvilket str. jeg brugte mht. tøj, MEN det har ændret sig nu jo? og det her indlæg skal SLET ikke misforstås – jeg er den lykkeligste over, at vi får en lille dejlig bebs om 3-4 måneder.

Jeg vil ikke sige, at jeg har fået issues med min gravide krop, for jeg elsker at min mave vokser og vores lille pige vokser med den. Samtidig har jeg det dog lidt svært ved at se på mig selv i spejlet på samme måde – altså jeg VED jo godt, at det er fordi der vokser et MENNESKE inde i mig, Jesus altså! Men hold nu? jeg føler mig som en omvandrende flodhest! I am trying to embrace it! En gravid mave er flot og jeg er også stolt af den, det er måske gået meget hurtigt med at blive bredere her de sidste par uger og tøjkriser hver dag. Hvor jeg før havde former, har jeg kun EN form nu – en rund bold! Altså jeg fylder 2 x mere i sengen nu end før og min motorik og balance er helt væk! Jeg er faldet hele vejen ned ad trappen her for noget tid siden og hele vejen ned på mit fjæs ved Nørreport st. – not pretty! Jeg føler mig som en bamse på afveje altså? Det kan selvfølgelig ikke måles med hvad der kommer til verden, jeg ville gøre det om det så betød, at jeg tog 300kg på undervejs. Men hvor jeg før var ret sikker på, at det nok skal gå, så prøver jeg også at acceptere lidt, at det kan altså godt være, at min krop ikke bliver som før og det er ikke noget, jeg kan styre så meget. Jeg gider heller ej tilbringe mine dage nede i Fitness, når jeg har en lille bebs, som jeg hellere vil være sammen med – og jeg er ikke motiveret til Fitness. Jeg har ikke planer om at gå amok med slankekur efterfølgende, jeg tror bare “whatever happens – happens”, er mere min motto. Jeg begyndte dog at græde, da jeg så et billede af min gamle flade mave på min tlf. – ej, det er faktisk pinligt, men det gjorde jeg, I was so preeeeetty og nu kan jeg ikke komme op af sengen uden at få et lille puf af Morten bagfra!!! Freaking WHALE!!!! Er der andre derude, der havde/har det på samme måde under graviditeten?

bloglovin

   

Skriv en kommentar

 • Anne

  Hej Irina,

  Hvor er den grønne kjole fra 🙂 ?
  Sælger du evt. din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Irina.

  Synes det er super fedt a fu skriver dette indlæg og som du nok også godt ved, så er du ikk den eneste 🙂 Jeg har det på præcis samme måde, har kun taget 6 kg på og skal føde om 3 måneder, og man kan på ingen måde se a jeg er gravid når man ser mig bagfra, men hold nu op hvor har min krop forandret sig, min numse er blevet slap og lårene virker større samt mine arme, har os svært ved a kigge i spejlet og har tøj problemer 🙁 jeg var LIGE kommet i mit livs form og ELSKEDE endelig min krop som den var, havde det fantastisk og nu den “ødelagt” det faktisk ret nederen a have det sådan men glæder mig os ubeskriveligt til a skulle have nummer to og det bliver jo fantastisk , det bare hårdt a have det sådan, føler min selvtillid er blevet taget fra mig. Er glad for at du har lagt sådan noget her ud og ikk bare lader som om alt er på den lyserøde sky, du er sgu cool og din kæreste må være stolt af dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hehe søde Irina, det vel en hver gravid kvindes strugle 😛
  Jeg havde faktisk body issues før jegblev gravid:/ jeg var timeglas formet…okay bryster, flad mave men stor numse -.-‘ jeg var rigtig træt afmin bagdel…selvom den var ppn var den for stor efter min mening…men jeg eeelskede min mave 🙂 ogdadenså begyndte at vokse .,.OH HELL TO THE MF NO ! Havde det så svært med at se mig selv vokse så jeg trøste spiste for tænkte jeg jo stor anyway…stupid stupid…det endte med jeg tog 35 O.O you heard me…35 ! Var næsten oppe på 100 kg :s men så kom min smukke søn til verden og vejede 4.500 kg ..en ordenlig basse og jeg var rigtig stolt over han var så stor…det gjorde nas men worth it! Tror ikke din krop bliver helt sig selv..du får nok større bryster 🙂 og bredere hofter men resten skal nok komme 🙂
  og tillykke btw ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Irina 🙂

  Følger dig nøje i denne tid, angående din graviditet, da jeg er nøjagtig i samme uge som dig 🙂

  Det er rigtig fedt, at du deler ud af hvad du oplever og hvordan du har det med det, da jeg kan nikke genkendende til stortset alt hvad du har skrevet omkring baby og graviditet. 🙂
  – men ja jeg har det nøjagtig ligesom dig ! Jeg har taget 8 kg på. :0 syntes det er meget, og det føltes som 80 kg.. og sidder jeg på en stol der ikke er polstret, så begynder mine ben at f***ing sove 😀 haha Men puha, heldigvis kommer der noget godt ud af det 😉

  Rigtig meget held og lykke med det hele 🙂

  Kærlige hilsner herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Åh gud ja, sådan havde jeg det også. Turde jo ikke benytte rulletrapperne, frygtede de ville brænde sammen eller begynde at hyle en høj metallisk tone, mens de slæbte min gravide vom op….
  Jeg begyndte også at se hval programmer i Tv, bare lige for at se hvordan det gik min nye familie. 😉
  Jeg tog 19 kilo på og gjorde INTET for at tabe dem, jeg ammede heller ikke, af grunde jeg ikke har lyst til ligge frem.
  Al den snak jeg hørte med, at når jeg ikke ammede, så kom jeg aldrig mine kilo til livs – Bull!!! Min krop blev sig selv fuldstændig, og en måned efter, var jeg tilbage på gammel vægt, pånær ca. 3 kg – UDEN at yde nogen form for bevægelse, der kunne forårsage det.
  Så kære Irina, du skal nok komme tilbage i din gamle for. Tænk ikke så meget på det. Du skal mere bekymre dig om, at Morten får skader af at skulle skubbe på….hahahahahaha
  Du er røv smuk gravid og din krop skal nok finde hjem bagefter, mens du sidder og kigger forelsket på din lille baby pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hands down – Jeg ELSKER din blog og din evige ærlighed, Irina!! 🙂 Nu er jeg ikke selv gravid, men er sikker på at du er en kæmpe inspiration for mange gravide!! Også for alle os andre! 😉 Respekt herfra!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Hvor er du sød, taaak… prøver at være ærlig, vi er alle bare mennesker, no need to be perfect 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • shinelikeastar

  Det er meget normalt, hormonerne påvirker dit humør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze jensen

  Åhhh endelig en der siger det samme!!
  Jeg er også halvvejs i min graviditet og har svært ved at jeg blir større! Jeg elsker min mave og mit lille mirakel der vokser derinde MEN jeg føler mig så stor, klumpet osv..

  Du er smuk gravid!
  PS hvor er den slå om kjole fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Taaaak søde, den er fra Nelly, jeg har linket til den i nogle af de andre indlæg, den er såååå god og stretchy, bruger den tit!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Haha åh søde dig!
  Er gravid for anden gang og åh jo kender det! Sidder også og ser på billeder nogle gange og tænker hold kæft jeg så godt ud engang..;-)
  Men din krop skal nok blive sig selv hurtig igen, gjorde min sidst..:-)
  Men ja her to mdr før termin, vil jeg også bare gerne have min krop igen og være alene i den og kunne sove på maven!
  Selvom man er glad og stolt over det man bærer på, er det helt ok at tænke som du gør..;-) tro mig gør alle gravide!;-)
  Synes nu du smuk, både før og nu!
  Bliver helt arrig over nogen har sagt du var tyk før!! Hvad fuck? Du er da indbegrebet af en smuk kvindekrop med lækre former uden at være tyk! Misundelse er en grim ting søde..:-)
  Glæder mig til at følge dig fremover!
  Knus
  Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Jeg vil slå ihjel for din smukke krop!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille hamburger

  Jeg var færdig af grin da jeg læste det!
  Er selv gravid, og har termin start april!
  Og føler mig som en kæmpe hval 🙂
  Og burde nok ikk brokke mig, der folk som allerede har taget 20 kg på!
  Men for satan det svært og accepter at man er blevet en hval 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicola

  Hvor er din kjole fra? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Sådan havde jeg det også, tog 17 kg. på under min graviditet og da jeg kom hjem fra sygehuset med hende, 2 dage, efter var alle kiloerne VÆK!
  Det var super fedt, men jeg havde det som dig – hvad så med at man bliver lidt bredere om hofterne, det får man slet ikke tid til at tænke på for man vil tusinde gange hellere kigge på det smukke lille liv man sammen har skabt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Søde dig, hvor kan jeg dog huske det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Glæd dig over det smukke liv du laver. du er 1000 gange smukkere som gravid 🙂 og selvfølgelig bliver din krop måske ikke helt den samme, men din krop har også arbejdet på højtryk for at jeres lille pige vokser godt. Så op med hovedet for nu kommer der en ny irina som er mor 🙂 super god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Tak søde 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Hansen

   Var så lidt 😉 jeg er selv nybagt mor, eller han bliver 8 måneder min prins 🙂 tiden flyver afsted. Kan selv huske at graviditeten var utrolig lang. Men ligepludselig er det hele overstået og man føler sig som verdens mest heldig person <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SJOVE JULEMINDER FRA UKRAINE...!