"HVEM ER FAREN TIL DIT KOMMENDE BARN...?"

HVOR ER DIN PAILLETKJOLE FRA…?

Blend

Der bliver spurgt til min guldkjole i pailletter, som jeg have på til MTV Preparty!

Den kan shoppes her: Oneness Velvet Sequins V-Neck 

Jeg har den i str. M, da jeg skulle have min mave ned i den, hehe og der kunne den lige være. Man kan også få den i sølv og sort og generelt har det mærke – Oneness, mange fine kjoler til julens fester og frokoster! Jeg er ved at falde i søvn meget snart, har været til YouTube event her til aften og skal tidligt op i morgen, så jeg smutter i seng. Goodnight herfra, x Irina

bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"HVEM ER FAREN TIL DIT KOMMENDE BARN...?"