DET HER FIK JEG SHOPPET IDAG….!!!

MERE TV NU…?!

Skærmbillede 2014-10-24 kl

foto-38

tumblr_n8jrs81RG71soe41oo2_1280

(MIN KJOLE FRA OPTAGELSER: NLY TREND COMMANDER DRESS)

Hey hunnies! For nogle måneder siden var jeg på optagelser til et nyt TV-program. Vi optog på taget af Den Blå Planet, med den vildeste view! Se venligst bort fra, at jeg spiser mit hår hele vejen igennem, det blæse meget! Programmet hedder “Langt Ude” og bliver vist på DR3 nu. Det handler? sjovt nok, om ting der er langt ude. Min partner var Huxi Bach, som er absolut hilarious jo! Det var super sjovt at være med og lave TV med ham, og jeg håber I bliver underholdt af det her hyggelige program.

SE PROGRAMMET GRATIS ONLINE HER: LANGT UDE: JOB

Mange i tv-branchen har egen virksomhed, hvilket også er ret praktisk på mange områder. Det man bare virkelig skal huske på, er at have en ansvarsforsikring til virksomheder – ellers kan det godt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Alt det med papirarbejde, forsikringer og sådan virker overvældende, men måske dét er det værd. Det synes jeg i hvert fald, men ja.

Der kan hurtigt ske noget, når man fx arbejder i tv-branchen. Ansvarsforsikringer til virksomheder er en ny og smart løsning, som mange virksomheder benytter sig af. Dette gælder både store og små virksomheder landet over. Har man ikke en ansvars forsikring, når uheldet er ude, kan det som tidligere nævnt hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse for en selv eller ens virksomhed.

Der er mange forskellige parametre som skal gå op i en højere enhed. Vi synes bestemt at en ansvarsforsikring hos virksomheder er en super vigtig del af det at drive en virksomhed. Man kan sagtens argumentere for og i mod, men efter vores overbevisning, er det utrolig vigtigt.

Der findes mange branchespecifikke typer af ansvarsforsikring til virksomheder, som han tilpasses til størrelse og behov. Der findes jo utallige virksomheder, både små, mellemstore og store virksomheder – Og hver eneste virksomhed kan få en ansvarsforsikring til netop deres virksomheder efter præcis de behov som virksomheden ønsker.

Mange forskellige brancher, samt mange forskellige udbydere af ansvarsforsikringer – Så der er bestemt et stort udbud. Efterspørgslen er stigende, eftersom virksomhederne finder ud af hvor vigtigt det er at have en ansvarsforsikring.

Hvor mange virksomheder har mon en ansvarsforsikring – Dette vil vi udforske og komme nærmere ind på.

Hvad synes I og hvad tænker I om ansvarsforsikring til de forskellige virksomheder? Vi tænker jo alle forskellige og der kan sagtens være mange argumenter for og i mod. Det eneste som vi alle er enige om, er at det er utrolig træls ikke at have en ansvarsforsikring, hvis uheldet skulle være ude.

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

bloglovin

 

   

Skriv en kommentar

  • anna

    det nederste billede er gudesmukt ! et af dine bedste tillykke med graviditeten

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET HER FIK JEG SHOPPET IDAG….!!!