IKKE FLERE STILLETTER OG KJOLER…!

TIL SCANNING IDAG….!

collage

Godaften derude? blogger lige lidt sent, men er lige kommet hjem og falder helt om nu! Plejer at sove kl 21, så allerede over min sengetid. Jeg har haft en meget lang dag idag synes jeg, og vi har bl.a. været til NF-scanning på Hvidovre H. igen igen. Jeg var der jo også i sidste uge, men der var “vi” ikke store nok til at der kunne måles på noget. Selvom jeg ved, at alt bør være okay og at jeg altid har været ved meget god helbred, så er man jo bare nervøs hele tiden. Man tænker om alt er ok, og det bliver jeg sikkert også når baby er født. Det var dejligt at se bebsen på skærmen igen og se den tumle rundt derinde og der var 5 fingre (det antal var Morten glad for at se, haha) og den lille næse var også synlig. Stadig helt surrealistisk at jeg ligger med den i maven, mens jeg skriver det her til jer. Alt var super godt, den havde vokset op til 5cm, juhuuu? og alle tallene var gode, så jeg er lettet og glad. Men nu er jeg heeelt færdig, og skal tidligt op i skole, så skal have min meget tiltrængte søvn right now. Godnat herfra, x Irina

Dagens comfy outfit:

1. Blødeste leggins fra MarMar (Luksusbaby.dk) 2. Lang lækker trøje fra Moss Copenhagen

3. Læderjakke fra Sheinside.com 4. Solbriller fra GinaTricot.com

bloglovin

   

Skriv en kommentar

 • Isabella

  Hej Irina du er altid så smuk og gravideteten gør dig bare smukkere min søster er også gravid også håber jeg at din fødsel går som planlagt ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Irina:-) super fed jakke! Hvordan er str og kvaliteten på den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Stort tillykke! Jeg har selv været til nf scanning før hvor vi os var for små, og skal igen om en uge. Jeg er selv sat til den 27 marts 🙂 Held og lykke til jer alle 3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ihh det er så spændene altså! Jeg er helt spændt på jeres vegne 😉
  Hvornår er du sat til? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKKE FLERE STILLETTER OG KJOLER…!