MIDDAG PÅ UKRAINSK… !

NYT SENSUELT PHOTOSHOOT + INTERVIEW!

Kort efter vi kom hjem fra Ibiza og inden jeg vidste at jeg ar gravid, fik jeg lavet dette shoot for onlinemagasinet Connery. Jeg er meget tilfreds med de her fine billeder og synes at de blev ligesom jeg ønskede – classy! Det er alligevel sjældent, at jeg kaster mig ud i photoshoots egentlig, da jeg ikke føler mig som model-typen og jeg har aldrig før lavet denne her slags billeder. Jeg elsker generelt at få taget billeder, men på bloggen bliver det dog til selfies for det meste, hehe. Hope you like it… x Irina

IrinaTheSqCon6280aa_h

IrinaTheSqCon6118aa_h

FOTOGRAF: CHRISTIAN GRÜNER

LÆS INTERVIEW OS SE RESTEN AF PHOTOSHOOTET HER: CONNERY.DK (IRINA – SCENESKIFT)

(disse billeder må ikke bruges uden tilladelse)

 (BH FRA: MARLIES DEKKERS NEDERDEL FRA WAREHOUSE)

bloglovin

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIDDAG PÅ UKRAINSK… !