MARY-KATE AND ASHLEY OLSEN: FÅ STILEN!

“STEP UP ALL IN” GIVE-AWAY: VIND 5 X 2 BIOGRAFBILLETTER HER!

 Hey hunnies, der er endnu en lækker give-away til jer fra mig!

Jeg tror at mange af jer i forvejen kender til de her fantastiske dansefilm (jeg er total sucker for dansefilm, altså!), og dette er så den 5. i “Step Up” serien, hvor en lang række stjerner fra de første “Step Up”- film samles og battler for den ultimative sejr. Den havde premiere d. 14. august i de danske biografer og jeg har 5 x 2 bio billetter til de heldige, I skal blot smide en kommentar på videoen HER for at deltage og jeg finder vinderen d. 23. august!

Udover det, så har min kæreste faktisk været med inde over nummeret “Revolution” sammen med Diplo, som de bruger til en af deres danse i filmen, THATS KINDA COOL!

Step Up All In Instagram

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARY-KATE AND ASHLEY OLSEN: FÅ STILEN!