JEG ER SÅ TRÆT AF DET… !!!

JEG ER EN GRIS IDAG….!

tumblr_nb4ovdZ7QC1soe41oo1_1280

(LANG TOP/KJOLE: BLACK SLEEVELESS PRINT DRESS)

Men det er helt okay?! Vi var tidligt oppe idag for at tage afsted mod Køge og familiefødselsdag på Mortens side af familien. Jeg var heldigvis rimelig frisk og fik spist både frikadeller og rabarbertærte, ja ja? det går meget bedre! Jeg ved ellers ikke om det er vejret idag, men nu er vi hjemme og jeg har ikke tænkt mig at rejse mig op af sofaen mere. Jeg har købt spillet “Hospital Haste” på iPad, som jeg er mega obsessed med, så det skal jeg bruge min aften på. Og tak for alle jeres tips mht. spil og graviditetsapps, har hentet en masse, hehe. Har lige sendt Morten ned efter pepperoni pizza + ananas (my fave!) og pomfritter – livet er altså godt igen, haha! Hav en lækker lørdag derude? x Irina

bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER SÅ TRÆT AF DET… !!!