IBIZA DAG 5… (irinathediva.dk)

SIDSTE DAG PÅ IBIZA… (irinathediva.dk)

Vi er landet i Danmark for et par timer siden, og det er altid rart at være hjemme. Jeg gik helt amok i Dusseldorfs lufthavn med shopping, for vi mellemlandede der og jeg havde 3 timer. Jeg har købt den flotteste pink taske fra Guess, som jeg lige må vise jer på et andet tidspunkt.

TOP SODA (Nørrebro Bycenter)?NEDERDEL ROUGH & SWEET

Den sidste dag skulle vi slappe heeelt af ved poolen and do nothing! Bortset fra at lære Anders her at pose for kameraet diva-style, han er jo naturtalent?! Læg mærke til Jersey Shore typerne i baggrunden, de var som taget ud af TV!

Jeg VILLE bare have et af de der kvalmende kæreste-billeder med Morten (og ja, Morten er min kæreste i snart et halvt år nu, til alle de forvirrede der spørger på Instagram)! Det tog et par drukneture og slåskamp i poolen før jeg fik det ene billede ud af de 100, der var anstændigt nok til min Facebook! Det her billede er så sjovt, jeg ligner noget der er løgn på 90 ud af de 100 billeder, mit selvtillid det dalede lidt da jeg kiggede dem igennem, haha! Her får I billederne, har sku ikke noget pænere denne gang?

bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IBIZA DAG 5… (irinathediva.dk)