IBIZA DAG 2… (irinathediva.dk)

IBIZA DAG 3… (irinathediva.dk)

BLOMSTRET KORSET FRA SILVERQUEEN.DK ? SOLBRILLER FRA GINA TRICOT

 Vi bor på Aparthotel THB Ibiza Mar i San Antonio by, som er et overraskende godt hotel med køkken, stor altan og stort badeværelse og vi har all inclusive hernede. Jeg kan bedre lide pool end strand, så det er der vi tilbringer mest tid. Igår aftes var vi forbi Ibiza Rocks igen efter poolparty på hotellet, for nogle af drengene fra DJ Academy spillede dernede. Der er jo en masse danske fyre hernede, som jeg er afsted med og vi mødte endda to danske piger inde i byen. Vælger man hoteller der ligger væk fra diskotekerne og barerne, så er der faktisk ikke så meget larm og der kører noget behageligt chill music ved poolen hele dagen.

Mine køb i Kastrup lufthavn? Jeg faldt for make-up tasken fra Victorias Secret og en lækker duft. For at være på den sikre side ville jeg også have en 8Hour Cream fra Elizabeth Arden med, in case jeg skulle bruge noget mere intensivt end aftersun, og den er så lækker. Jeg er faktisk syg idag, så har tilbragt det meste af dagen inde på hotelværelset, skal se en serie nu og måske gøre mig lidt pæn inden vi skal ud at spise. Vi skal på den lækreste tur til Formentera i morgen, så jeg håber at jeg har det godt igen, blogges ved…

bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IBIZA DAG 2… (irinathediva.dk)