MINE MÅLTIDER…?!

REALITY-TV OG ALKOHOL…

collagefff

Jeg blev ringet op for nogle dage siden og snakkede lidt længe med journalisten fra MetroXpress, da jeg gerne kommer med en udtalelse om mine oplevelse og meninger, selvom denne måske mest henvender sig til “Paradise Hotel” deltagerne, da de er aktuelle lige nu. Jeg føler lidt det blev klippet sammen til en la-la overfladisk udtalelse, men det gider jeg ikke gå så meget op i, det er hvad det er. Derfor er jeg glad for, at jeg har min blog, hvor jeg kan komme lidt mere ind på det, og prøve ikke at komme med en alt for lang smøre!

10168900_600020423448033_711379787_n

Det er jo efterhånden længe siden, at jeg har deltaget i de klassiske reality-koncepter og “Fristet” mindede en del om “Paradise Hotel” på flere måder. Jeg havde det utroligt sjovt og som alle andre unge mennesker, så har man lyst til fest og farver – især om sommeren, så på det punkt er der jo ikke forskel på unge mennesker i reality-shows og unge mennesker generelt! Alkohol er tilgængeligt for os i den slags programmer og nogle gange bad vi selv om det, når vi ville have mere og når jeg har været ude at rejse om sommeren i Sunny Beach og Ibiza, så kan jeg love jer for, at der bliver indtaget meget mere alkohol af unge dernede, end i reality-shows. Der er rigtig mange der efterhånden har deltaget i programmerne og derfor er der ingen grund til at pege fingre ad deltagerne og gør dem til alkoholiserede outsidere? nej, nej, de er fra den samme generation af unge mennesker, som fester på samme måde, uden kamera foran. Det der så kan være problemet i at optage så meget “druk og fest og hor” (ja, det er groft sagt, hvad det er på TV for at gøre det underholdende, derfor jeg udtalte mig sådan), det er jo, at der er mange meget unge mennesker, der følger med, og får en smule forkert syn på det hele. Jeg kan selvfølgelig kun udtale mig om mine egne oplevelser og meninger og det jeg har set rundt omkring. Jeg oplever helt små piger der følger mig på de sociale medier og har set de programmer jeg har deltaget i, dvs. der er børn derude og dem der lige er kommet i teenageårene, der måske opfatter det, som om det er hvad livet går ud på – at drikke dagen lang og feste og jo før de starter på det, jo sjovere? you get the point! De fleste unge menneske kan jo godt forstå at dagligdagen herhjemme ikke bør være som på “Paradise Hotel” (selvom det er det lidt, efter at man vender hjem efter programmerne), men jeg kan godt se, at nogle er for unge til at forstå det. Men igen, det er underholdningsshows og man bør se dem som ren underholdning. Dog efter at have medvirket i flere ting, kan jeg ikke komme udenom at jeg tænker meget mere over min opførsel på TV og generelt, end helt i starten.

Jeg elsker at feste og have det sjovt med mine venner, men jeg hader faktisk smagen af det meste alkohol. Jeg kan ikke lide øl og jeg haaader fishermanshots og gajolshots adr adr, men jeg elsker passionfruit cocktails og vin og tequila. Jeg smagte alkohol for første gang, da jeg var 16 og det var ikke noget for mig dengang overhovedet. Jeg er godt klar over, at det starter tidligere nu om dage. Men jeg trænede så meget, at jeg hverken havde tid eller lyst til at drikke mig fuld i weekenderne, fordi jeg havde så meget andet at se til. Da jeg blev 19-20 år og var stoppet med at skøjte helt, så begyndte jeg at feste lidt og “lære” at drikke og jeg elsker når det er vildt og når jeg har mine venner omkring mig. Selvom jeg startede med at feste omkring de 20 år, så har jeg oplevet alle de fester jeg havde brug for og jeg forstår ikke, hvad det er der gør, at unge helt ned til 12-13 års alderen drikker nu om dage – er det mig der er for gammel?! Nu er jeg 27 og jeg elsker stadig at gå ud on special occasions, men det lokker ikke så meget mere som før, jeg kan slet ikke feste hver weekend mere, hehe, det kommer lidt i perioder vel. Men jeg håber at mine helt unge læsere vil tænke lidt over det her, for I skal selvfølgelig have alle jeres oplevelser, og I har så meget tid til det, så I skal nok nå det hele, nyd jeres unge dage ædru! Kys herfra?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE MÅLTIDER…?!