LISBON, PORTUGAL - DAG 5

BACK IN DENMARK…

KJOLE – SHEINSIDE SPAGHETTI STRAP MAXIDRESS // SOLBRILLER – LOUIS VUITTON

Jeg landede i DK igår  – heeeelt udmattet efter Portugal. Det var egentlig planen, at jeg ville tage ud med pigerne, men al energi en forlod mig, da jeg lagde mig på sofaen. Jeg brugte hele min aften på at skype med Morten, som jeg skal møde i lufthavnen i aften! Jesuuuuus, jeg har savnet ham så meget! Jeg var tidligt oppe idag and I am starving, vores køleskab har INTET indhold – det jeg IKKE elsker når jeg ikke bor hjemme hos mine forældre! De har 2 køleskab og en masse skabe, der altid var proppet med mad! Good times!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LISBON, PORTUGAL - DAG 5