"MIG OG MIN MOR" I AFTEN: DELTAGELSE I "LETS GET MARRIED"!

MÅNEDENS REALITY HISTORIE: BRYSTOPERATIONEN DER GIK GALT!

Min smukke veninde Helene Ladegaard, som I nok kender fra “For lækker til Love” og “Divaer i Junglen 2” har fået lavet flere skønhedsoperationer, som jeg tænkte kunne være interessant for jer at høre lidt mere om. Der er en mase unge kvinder der overvejer forskellige indgreb og jeg synes at man skal gøre det i livet, som gør en glad. Desværre kan det gå galt nogle gange, derfor bør man være forsigtig med de steder man udvælger og lave grundig research inden og nogle gange kan man bare være uheldig. Her er Helenes historie?


“Irina, min skønne veninde, spurgte om hun måtte fortælle om min oplevelse på hendes blog, om dengang jeg tog til Lithauen for at få opreret mine bryster og det så endte med at gå helt galt, og den kommer her…

For godt et år siden tog jeg tre uger fri fra job, for at tage til Litauen og få lavet mine bryster, som jeg længe havde drømt om. Jeg valgte at få det lavet hos luxuskirurgi.eu af mange grunde, bl.a. fordi jeg havde hørt masser af gode ting om dem og haft en god oplevelse, da jeg var til konsultation ved dem her i Danmark. Jeg fik det til en rigtig god pris da løningerne i Litauen er helt anderledes end her i Danmark og det var selvfølgelig fristende. Udover det, var det de dyreste implantater jeg fik i, og lægerne dernede er rigtig rigtig dygtige! Dog gik det slet ikke som forventet!!!! Da jeg vågnede efter operationen havde jeg det meget dårligt, jeg havde ikke engang nogen interresse i at se mine nye bryster, kunne/ville slet ikke ud af sengen. Min højre fod var meget hævet og det undrede jeg mig en del over, men eftersom jeg havde fået lavet flere ting på en gang, bl. a. fedsugning på mine lår og fedt lagt ind i læberne, samt under øjnene, mente de det var helt normalt, at jeg var i den tilstand? her er billede efter operationen:

 
Jeg kunne intet spise og græd hele tiden. Jeg rejste dog hjem til Danmark på 3 dagen som planlagt. Efter flyveturen var jeg hårdt ramt og var ved at besvime på toilettet da jeg kom hjem. Min krop rystede helt ekstremt hele tiden og efter en uge begyndte jeg at få feber og vågne op med kvalme om natten. Min sunde fornuft sagde, at det ikke kunne være normalt, at jeg havde det sådan, så jeg kontaktede derfor min egen læge herhjemme i Danmark. Han synes alt så fint ud og prøvede at forklare mig, at den slags jo gjorde ondt at få lavet. Dagen efter tog jeg derned igen for at få fjernet sting, forklare igen, at jeg havde det ekstremt dårligt, så synes han jeg var en smule rød og mente det var en lille infektion og med lidt penicillin så havde jeg det meget bedre allerede dagen efter.
Det var dog ikke tilfældet, så jeg ventede to dage og fik det endnu dårligere og feberen steg endnu mere, så jeg ringede derned igen og fik så taget en blodprøve og fik en henvisning til en brystscanning. Da de scannede mit bryst, syntes de at kunne se et eller andet, og da jeg så satte mig op for at tørre gelen væk fra brystet er der pludselig blod på håndklædet, det var så betændelse der pludselig fossede ud af de små “huller” hvor mine sting havde været. Herefter blev jeg henvist til akutafdelingen. Der startede mit værste maridt så!

Jeg fik stukket lange nåle op under brystet og de prøvede at presse betændelsen ud, hvilke var meget smertefuldt, og de kunne ikke fortælle mig hvad der skulle ske. Så de sendte mig hjem natten over og henviste mig til en plastikkirurg på Herlev dagen efter. Han kiggede hurtigt og var ikke i tvivl – implantaterne skulle fjernes omgående!!! Jeg ringede til klinikken i Litauen grædende, men de trøstede mig og ville meget gerne snakke med kirurgen herhjemme for at finde den bedste løsning til mig, men han ville ikke snakke med dem. En time efter lå jeg på operationsbordet igen kun 14 dage efter og jeg var indlagt i 3 dage. Jeg blev fyldt med antibiotika for at slå betændelsen ud af min krop, og det var en meget smertefuldt oplevelse, da kroppen er MEGET følsom når man har en betændelsestilstand, samtidig med at man var meget langt nede psykisk. Mit infektionstal lå over 300 og skal normalt ligge på 8. Der skulle gå et halvt år før man kunne få en ny operation da man skal hele ordenligt, hvilket nok var meget godt, for jeg var langt fra frisk på at prøve igen. Men de tog det SÅ flot i Litauen og ringede til mig jævnligt for at høre hvordan jeg havde det, og lovede mig selvf. en ny gratis operation og trøstede mig med, at de nok skulle gøre mig fin igen, og jeg skulle ikke beslutte mig med det samme. Hele det halve år holdt de kontakt med mig, hvilke var meget beroligende.

Efter det halve år var gået, havde jeg fundet mod på at prøve igen, og de gjorde som lovet – det blev nøjagtig ligeså flot som første gang! Det gik så fantastisk anden gang, at jeg tog alene ud at shoppe allerede 2 dage efter operationen og var hoppet af smertestillende allerede dagen efter, og de tog sig SÅ godt af mig. Hvis jeg nogensinde skulle have noget lavet igen er der ingen tvivl om at jeg ville vælge samme sted!!! Når man går ind og skærer i folk og udfører den slags indgreb, er der altid en risiko og dette bliver man advaret om inden, så der var intet de kunne ha gjort anderledes. Jeg er så glad for, at jeg havde min skønne moster der rejste med mig derned for at støtte mig første gang, og resten af min dejlige familie som støttede mig da jeg var syg, samt mine to meget gode venner Inuik og Nadine, det er vigtigt at have folk der kan støtte én, hvis den slags går hen og sker.”


 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"MIG OG MIN MOR" I AFTEN: DELTAGELSE I "LETS GET MARRIED"!