DJ, EASE MY MIND…

SELVOPTAGET AFSNIT 3 (SE DET HER)

I aftenens afsnit fortæller jeg lidt om hvordan det var at flytte til Danmark og bl.a. fortsætte med skøjteløbet her. Det er svært at få alle detaljerne med i sådan et program, men jeg er glad for at I kan lide, når jeg deler ud af mine livshistorier, selvom det ikke altid er lige nemt at tale om. Vi startede med at optage for snart over et halvt år siden, og det er sket en del siden, som vi alle oplever jo.

SE AFSNIT 3 ONLINE HER OG FØLG MED HVER ONSDAG KL. 21.30 PÅ DR3

   

Skriv en kommentar

 • Mia

  Hej smukke Irina! Jeg tænkte på hvilket mærke din sorte jakke på billedet er? 🙂 og super god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg har altid godt kunne “lide” dig ud fra de programmer jeg har set, da du virker som en rigtig sød og stærk person. Dette program bekræfter bare hvad jeg hele tiden har syntes om dig, og du er klart en af dem i programmet som jeg syntes bedst om. Du er ærlig og snakker lige ud at posen og det er noget som jeg syntes er utrolig fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Hej Irina.
  Har set de tre første afsnit af “selvoptaget” og jeg må sige, at jeg har et helt andet billede af dig nu!
  Før har jeg nok set dig som en “dum” reality deltager. Men jeg synes derimod nu, at du virker som en kvik pige med ben i næsen. Jeg synes ligeledes, at du virker intelligent og med begge ben på jorden.
  I de reality programmer du har medvirket i, synes jeg desværre du kommer til at fremstå som hidsig, uintelligent, og som en diva (og her er det ikke i en positiv betydning). Jeg synes det er så synd, at du ikke bruger din fornuft samt intelligens og uddanner dig. Du skal jo helt sikkert nok få succes i livet, for du er jo tilsyneladende vant til at knokle for tingene.
  Det jeg vil sige er bare, at du har jo SÅ meget at byde på – langt mere end “reality verdenen”. Brug det dog 😉
  Forstå mig ret, det er ikke negativt. Men bare et kæmpe klap på skulderen, for jeg har virkelig fået et andet syn på dig efter jeg har set programmerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Irina. Så programmet her til aften, og må sige at jeg “har ondt af dig”. Må være hårdt ikke at få ros af sine forældre på tidspunkter man har brug for det, og ikke at få den bekræftelse man nogle gange har brug for. Både som barn og voksen. Håber og tror at dine forældre elsker dig og blot vil dig dit bedste. Og håber de kommer til at forstå hvorfor du har valgt at leve som du gør. Held og lykke på din vej❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DJ, EASE MY MIND…