SE FØRSTE AFSNIT AF DR3'S "SELVOPTAGET" HER

BLACK AND GOLD SHOPPING TIL “PARADISE HOTEL” FORPREMIEREN!

Hey honeys! Jeg har haft den vildeste uge og nyder lige nu min søndag i sengen. I morgen flyver jeg til Moskva, hvor jeg ikke har været i over 10 år, da jeg skal være med i et stort russisk TV-show. Jeg tror ikke helt at jeg har forstået det endnu, men er ved at blive lidt smånervøs. Jeg poster undervejs fra turen på Instagram. Når jeg kommer hjem skal jeg til “Paradise Hotel” forpremieren med Samanta i Imperial, da jeg skal blogge om programmet. Dvs. jeg havde en god undskyldning til at finde et nyt party outfit…

NLY EVE HERA DRESS // NLY SHOES CUFF SANDAL // NLY SHOES HUDSON // VERSACE JEANS JILL CLUTCH // MI LAJKI LEOPARD CHAIN NECKLACE // RIVER ISLAND LS FLOCKED TOP // LILI LONDON CUT OUT PEPLUM ZIP TOP // JACQUELINE DE YONG AUSTIN LS OVERSIZE PRINT

   

Skriv en kommentar

 • Mira

  Hey Irina
  Har lige set “Selvoptaget” og vil bare sige, at jeg ikke synes du behøver at være så flov over sexklippene på nettet. Alle mennesker har jo sex, og det ser da ud til at i hygger jer på klippene og du er jo mega smuk, så det er da ikke noget at være så flov over. 🙂

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hva blev der enlig af offentlig gørelsen af vinderen af luxstyle

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE FØRSTE AFSNIT AF DR3'S "SELVOPTAGET" HER