EVENT MED SAMANTA // RYAN LESLIE KONCERT, BØRSEN CPH

Igår var jeg lidt spontant til Ryan Leslie koncert med Samanta, som blev holdt i de smukkeste lokaler på Børsen and everyone were dressed in black. Jeg huskede at han for en del år siden lavede en sang der hed “I-R-I-N-A” (link) og et par andre numre, der er dog ikke mange i DK der ved hvem han er, tror jeg. Det var trods alt mandag, så inden midnat skulle vi bare have lidt chilli cheese tops og så hjem og sove. Eftersom jeg lider af ekstrem insomnia for tiden, så endte jeg med at se Skins det meste af natten. Jeg er dybt fascineret af den serie! Her er et par pics og resten er på Instagram @IrinaTheDiva

Body – GINA TRICOT // Nederdel – WAREHOUSE // Halskæde – SIX // Sams kjole – ZARA // Sams halskæde – SECOND FEMALE

Idag var jeg hurtigt forbi Østerhøjskolen med drengene fra Dôrph&Hagé og fortælle lidt om reality-oplevelsen, og jeg glæder mig til at afsløre over for jer hvorfor jeg glæder mig ekstra meget til det nye år starter. P.S. Hør med på Radio100 i morgen mellem 16-17, hvor jeg fortæller om ukrainsk Jul.

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK & WHITE // PHOTOSHOOT PÅ HOTEL FOX