Min erfaring med eyelash-extensions!

KONTAKT

11077413_10206749161034680_1196096951_n

Vedrørende annoncering, booking, omtale på sociale medier, foredrag eller. lignende kan jeg kontaktes på: irina_babenko@hotmail.com

Billeder fra min blog må ikke bruges uden tilladelse, medmindre andet er aftalt.

Follow on Bloglovin

   

26 kommentarer

 • Mette M

  Hej Irina.

  Den lysebrune jakke, som du havde på i dag på Snapchat – hvor er den købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette M

  Hej Irina!
  I dag på Snapchat, havde du en lysebrun jakke på.

  Hvor er jakken købt? Jeg har ledt længe efter den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Irina. Jeg er vild med din blog og de ting du laver!
  Men jeg tænkte på, hvorfor du ikke bruger lidt stille baggrundsmusik i dine videoer? Synes altid det hjælper lidt på stemningen, når andre blogger bruger det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loa

  Hej Irina, jeg søger efter en indlæg der handler om at få brudekjole eller andet tøj til at sidde flot med kinesiotape og kan kun finde den med at få brysterne til at sidde. Har du evt. et link til det andet indlæg? 1000 tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej!
  Jeg synes du er beundringsværdig!
  Overvejer du eller kunne du finde på at skrive om hvad du gør for at holde din krop sund? Det kunne være fedt at høre hvad der holder dig igang 🙂
  Du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Irina
  Jeg følger din blog, og synes den er god. Der er noget for enhver smag, og jeg tror ikke, at jeg er den typiske følger ifht alder, erhverv osv. 🙂 Jeg blev dog lidt nysgerrig ifht hvorfor du ikke blogger ved blogly længere?
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kan du ikke prøve at lave et indlæg, med ideer til hvordan du mener man kan starte sin egen blog? og ideer til hvad man kan blogge omkring:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hey
  På et af dine billeder har du en sort pels vest på og jeg er vild med den!
  Må jeg spørge hvor du har købt den?

  Mvh ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Hej Ditte, hvis du søger på `pels ebay` herinde på bloggen, så finder du link 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Nielsen

  Du er for sej irina jeg seder den her til dig og jeg vil blive diva glad vis du vil svare. Mange knus og kram din største fand.
  <3<3<3<3 (-: (-: (-: 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror at du har ret i det du skriver Irina. TV3 ville aldrig slå levende dyr ihjel for seertallets skyld! Jeg håber sæson 2 bliver ligeså god som sæson 1, hvor du jo var en stjerne! Jeg synes du er en af DK´s sejeste kvinder, og jeg ser virkelig op til dig, og fælger dig på ALLE sociale medier + din blog. Tak fordi du er den du er! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg tror at du har ret med hensyn til næste sæson, Irina. Jeg tror dog heller ikke at TV3 ville slår levende dyr ihjel for seertallet skyld! Håber sæson 2 bliver lige så god som første, hvor du jo var en stjerne, jeg ser meget op til dig og følger dig på alle sociale medier. Tak fordi du er den du er!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg tror at der kommer svære beslutninger, ligesom sidste sæson. Men det bliver ikke det samme uden dig du skulle ha vundet:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror bestemt heller ikke at sæson 2 af Fristet bliver noget med at slå dyr ihjel til ingen verdens nytte. Jeg tror dog at det denne gang bliver meget hårdere end sidste sæson (FANTASTISK SÆSON FORRESTEN). Jeg glæder mig vild meget til at det starter i fjernsynet, terpede det for vildt sidst og må indrømme at jeg virkelig, og mener virkelig klappede i mine små hænder da du sendte dit eget hold ud i finalen. HVOR VAR DET FEDT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg var helt væk i sæson sidste år, det var så fedt! Og jeg tror også 2. Sæson bliver fed, men den har meget at se op til for at skulle opnå sidste sæson 🙂 ! Men det skal nok bliver interessant!
  P.s. Jeg synes du er ret sej! Fordi du bare siger din mening, uden at tænke på hvad andre måtte tænke! Du er dig selv 100%, og derfor ser jeg op til dig! Du har en fan her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimi

  Heej Irina hvad er dine forventninger til den nye sæson af fristet.??:-)

  Kasper og dig er så søde sammen.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Irina du er mit største idol 😀 (selvom jeg er en mand, men du har altså nosser)

  Jeg tror at du har fuldstændig ret i det du siger. Det bliver en kæmpe succes. Det er en skam at du ikke er med fordi du gør TV godt. De gange du har været med har du været professionel men stadig meget underholdene og jeg håber personligt du kommer med igen 😀 Har du overvejet at komme til casting til noget TV eller får vi dig aldrig at se igen ? ? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvem er din favorit fra sæson 2 indtil videre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malou

  Jeg tror det bliver godt men anderledes men skulle der ik være nogen kendte med og jeg tror at serer talet stiger fordi det er sådan et godt program men Irina du vil altid være Queen Of Fristet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min erfaring med eyelash-extensions!